2777
2789
عنوان

بنظرتون برم دوباره یان

28 بازدید | 1 پست

لطفا راهنماییم کنید و شوهرم چند وقت پیش با دوستمون که زن و شوهرن  رفتیم ویلا اونجا چند تا خانواده بودیم دو روز اونجا بودیم من تا حالا با اونا بیرون نرفته بودم دفعه اولم بود اصلاً ازشون خوشم نیومد به دلایلی اصلاً و ابدا باهاشون جور نشدم چون اصلاً اونا اونجوری که ما هستیم نیستن چون شوهر دوستم فامیلشون از خانمش جدا شده دوباره یکی از فامیلاشون اونم از خانمش جدا شده یه خانواده دیگه هم بودن اونام زیاد با هم خوب نبودن در کل اصلا هیچ کدوم خوب نبودن من خوشم نیومد از حرف زدنشون رفتارشون کاراشون ...

حالا پریشب شوهرم گفت با دوستمون بریم باغ که اون آقایی که خانمش طلاق داده باشه و اون زن و شوهری هم که با هم خوب نبودن اونام هستند ولی من راضی نشدم که برم گفتم برا چی بریم من خوشم نمیاد از اینا و این حرفا بحث کردیم بهش گفتم خودت برو ولی نرفت ‌

امشب شوهرم گفت بریم باهاشون باغ شوهر دوستم گفت دعوتمون کرده  راستشو بخواین من با دوستمم زیاد راحت نیستم 

ولی گفتم چهارتایی بریم باغ یعنی اونا نیان بعد شوهرم گفت دست من که نیست که مهمون اوناست ممکنه بیان حالا نمی‌دونم برم باغ یا نه شوهرم خیلی دوست داره بره 

نمی‌دونم چیکار کنم بخاطر شوهرم برم یا نرم اصلا 

راهنمایی کنید که چیکار کنم و اینکه بهم بگین که چطور چه کار کنم که دیگه شوهرم سمت اینا نره و نخواد با اینا بیرون بره 

ببخشید خیلی طولانی شد...

تعداد رای : 1
نظرسنجی
برو
0
0%
نرو
1
100%