2777
2789
عنوان

اومدم قهر خونه مادرم

88 بازدید | 10 پست

عصر با شوهرم بحثم شد گفت بیا بذارمت خونه مامانت منم چمدون جمع کردم اومدم حالم خیلی بده اصلا ذهنم اروم نمیشه نکنه با کسی دوس بشه تو این مدت که قهریم یا کسی رو بیاره خونه 😭😭😭چطور بدون من میتونه بخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی اومدی چرا دعوا کردی،؟مگه خنده و شوخی و بازی و خوشی و شادی و عشق و محبت و‌مهربونی چشه که میرین سراغ دعوا؟حیفه لحظه هاتون واقعا 

الانم زنگ بزن بیاد ببردت خونتون و بگو اینجا خونه زندگیه منه و دلم نمیخواد جای دیگه سر کنم 

اشتباه کردی اومدی چرا دعوا کردی،؟مگه خنده و شوخی و بازی و خوشی و شادی و عشق و محبت و‌مهربونی چشه که ...

نه چرا خودمو کوچیک کنم بعد 3ساعت فاصله داریم با هم شوهرم خره نمیفهمه من ادمم محبت و توجه میخوام

نه چرا خودمو کوچیک کنم بعد 3ساعت فاصله داریم با هم شوهرم خره نمیفهمه من ادمم محبت و توجه میخوام

تو‌محتاج هیچکس نیستی و نیاز به محبت هیچکس نداری 

بعدم عشق زوری نیست باید رفتارت جوری باشه که شوهرت برات جون بده و نتونه بدون تو سرکنه نه اینکه با دعوا بهش بگی بیا زوری به من محبت کن 

مگه تو‌ گدایی که محبت گدایی کنی؟خودت اونقدر قوی و محکم و مستقل باش و درعین حال بامحبت و جذاب 

که اون بیاد سمتت

الان اومدی قهر همه چیز درست شد؟