من چند سال پیش کم کردم دیر هم برگشت وزنم،اما الان نمیدونم کالری برای کاهش یک کیلو وزن در هفته رو چجوری حساب کنم،برنامه ی مانکن یا کرفسو نصب کن هر چی میخوری کالریشو بزن توش و در محدوده ی مجاز مصرف کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نزدیک ب ۵ ماه کالری ۱۰۰۰ تا میخوردم کنارشم ورزش میکردم خیلی خوب نتیجه گرفتم ۳۰ کیلو تونستم کم کنم بدون هیچ گرسنگیو اینا کالری شماری خوبیش اینه که پایبندی بهش بیشتره هیچیو ممنوع نمیکنه برات استفاده میکنی ب اندازه کالری مصرفیت
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من نزدیک ب ۵ ماه کالری ۱۰۰۰ تا میخوردم کنارشم ورزش میکردم خیلی خوب نتیجه گرفتم ۳۰ کیلو تونستم کم کنم ...
خیلی خوب یعنی همه چیزی میخوردی و فقط در حد مجاز مثلا من بستنی میخورم یا شکلات ولی نمیزارم بیشتر از حد مجاز بشه یعنی اینطوری کممیکنم راستش 27روزه کالری شماری میکنم یکبار خودم رو کشیدم وزن هم خوب کمکردم ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان میگیرم وقتی شکلات میخورم میترسم زحمت هام به باد بره من برنامه زیره برای کاهش یک کیلو در هفته 1300کالری برام در نظر گرفته