2777
2789

سلام دوستان با کالری شماری وزن کم کردین چه خوراکی های رو بیشتر مصرف کردین اگه وزن کم کردین در چه مدت زمانی ممنون میشم پاسخ بدین

من چند سال پیش کم کردم دیر هم برگشت وزنم،اما الان نمیدونم کالری برای کاهش یک کیلو وزن در هفته رو چجوری حساب کنم،برنامه ی مانکن یا کرفسو نصب کن هر چی میخوری کالریشو بزن توش و در محدوده ی مجاز مصرف کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک ب ۵ ماه کالری ۱۰۰۰ تا میخوردم کنارشم ورزش میکردم خیلی خوب نتیجه گرفتم ۳۰ کیلو تونستم کم کنم بدون هیچ گرسنگیو اینا کالری شماری خوبیش اینه که پایبندی بهش بیشتره هیچیو ممنوع نمیکنه برات استفاده میکنی ب اندازه کالری مصرفیت

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
بله ۲۰ کیلو کم کردم به این روش

افرین چه خوب همه چیز میخوردی؟فقط تا حد مجاز درسته

من حاضرم صبحانه و نهار نخورم بجاش شیرینی جات بخورم ایا شما حذف کردی شیرینی جات و برنج رو 

افرین چه خوب همه چیز میخوردی؟فقط تا حد مجاز درسته من حاضرم صبحانه و نهار نخورم بجاش شیرینی جات بخور ...

نه چیزی حذف نکردم

کالری شماری خوبیش اینه چیزی نیاز نیست حذف کنی ولی وقتی ببینی مثلا یه شیرینی خامه ای ۲۵۰ تا کالری داره

کم کم یاد میگیری بجای اون یه شیرینی میتونی مثلا ۴ تا تخم مرغ آب پز بخوری که سیرت هم کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من نزدیک ب ۵ ماه کالری ۱۰۰۰ تا میخوردم کنارشم ورزش میکردم خیلی خوب نتیجه گرفتم ۳۰ کیلو تونستم کم کنم ...

خیلی خوب یعنی همه چیزی میخوردی و فقط در حد مجاز مثلا من بستنی میخورم یا شکلات ولی نمیزارم بیشتر از حد مجاز بشه یعنی اینطوری کم‌میکنم راستش 27روزه کالری شماری میکنم یکبار خودم رو کشیدم وزن هم خوب کم‌کردم ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان میگیرم وقتی شکلات میخورم میترسم زحمت هام به باد بره من برنامه زیره برای کاهش یک کیلو در هفته 1300کالری برام در نظر گرفته

خیلی خوب یعنی همه چیزی میخوردی و فقط در حد مجاز مثلا من بستنی میخورم یا شکلات ولی نمیزارم بیشتر از ح ...

زیاده روی نکن در حد هوس چون ممکن استپ کنی چایی سبزم استفادع کن تو رژیمت کمک کنندس منم گاها چیپس و پفک اینا میخوردم دد حد مجازم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
۹۸ بودم ۶۰ شدم طی ۸ ماه  روزی ۲ ساعت ورزش  کالری ۵۰۰ تا ۸۰۰ کالری میخوردم .

خیلی کم نبوده 500تا800 اذیت نشدی چی میخوردی ادم یه ذره برنج و خورشت میخوره کالریش میشه 400تا 

نه چیزی حذف نکردم کالری شماری خوبیش اینه چیزی نیاز نیست حذف کنی ولی وقتی ببینی مثلا یه شیرینی خامه ...

بله درسته منم میخوام شیرینی یا کیک بخورم ببینم کالری خیلی زیاده در حد هوس یک تیکه کوچولو میخورم بازم عذاب وجدان دارم