2777
2789

این خطرناکه؟

سونو واسه سوم قاعدگیمه 

علایم هام پریود های خیلییی شدید دردناک و طولانی بود 

از ۵ دی تا ۲۵ پریود بودم خون ریزی شدید 

سونو رو سوم قاعدگی دادم 

این کیست خطر ناکه؟ 

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
نه ولی دکتر سونوگرافی خودش میگه خطرناکه یا نه

گفت فعلا مشکلی نداره ولی ممکنه بعدا خونریزی کنه اما هنوزم خیلی نگرانم و استرس دارم فردا نوبت دکتر دارم برم نشون بدم ولی استرس دارم خیلی

خواستم اینجا هم بپرسم خطرناکه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت فعلا مشکلی نداره ولی ممکنه بعدا خونریزی کنه اما هنوزم خیلی نگرانم و استرس دارم فردا نوبت دکتر دا ...

نمیدونم عزیزم. منم کیست دارم. تازه فهمیدم

وقت نکردم برم دکتر

دکترت هرچی گفت به منم بگو

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
نمیدونم عزیزم. منم کیست دارم. تازه فهمیدم وقت نکردم برم دکتر دکترت هرچی گفت به منم بگو

چشم حتما 

شما هم داخل سونوتون از کیست چ مشخصاتی رو نوشته؟

من تو سن  ۱۹ سالگی کیست ۳ سانتی داشتم، با دارو از بین رفت، دیگه هم کیست بزرگ هیچوقت نداشتم، استرسم کلا نداشتم ینی اصلا نفهمیدم کیست چیه😁 شما هم استرس رو از خودت دور کن، هرچی باشه کیست هست تهش نگرانی نداره

من تو سن  ۱۹ سالگی کیست ۳ سانتی داشتم، با دارو از بین رفت، دیگه هم کیست بزرگ هیچوقت نداشتم، است ...

آخه از من خیلی درد داره بخاطر همینه میترسم🥲مرسی از انرژی مثبتتت❤🌹😘