2777
2789
نه من نگفتم حق داره ..اتفاقا مسئولیت شما با مادرت اون الان توی این سن نوجوانی بایییید فکر شما باشه ن ...

از نظر منم خود خاهیه. این طفلک به خاست پدر و مادرش اومده به این دنیا. و الان در بحرانی ترین و حساس ترین سن ممکن قرار داره.  وظیفه هر پدر و مادریه که تا 18 سالگی مواظب روان فرزندشون باشن. 

لاقل مادرش صیغه شه. اگه واقعا نمیتونه نیازشو کنترل کنه. 

نه اینکه دست اون مردک رو بگیره بیاره توی خونه جلو پسر نوجونش. 

اخی عزیزم من داداش نداشتم پسرم ندارم فقط ی دختر دارم نمیدونستم پسرها هم احساس دارن چه قدر برات ناراحت شدم  برو بشین مستقیما با مادرت صحبت کن بگو حرفاتو از صدق دل هیچکس بهتر از مامانت خیر تو را نمی خاد بهش بگو دوس نداری ازدواج کنه بهش همینا رو بگو که میگی می ترسم از دستت بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم شما واقعا آگاهی میدین ومسءولیت پذرید

کاری نکردم لطف دارین.اگه نتونستی با موضوع کنار بیای حتما به مادرت بگو اول بریم پیش مشاور بعد ازدواج کن الان اولویت شما هستی تو این سن حساس

منم میخوام خوشبخت بشه حق زندگی داره ولی استرس دارم من

همسرشو دیدی؟ آدم خوبیه؟ 

اگر آدم خوبیه که حله دیگه ، میتونین دوستای خوبی بشین ، اگرم خوشت نمیاد ازش حد و مرز رعایت کن و معمولی باش باهاش.

🖤🥲
میدونید سردوراهیم  میگم نکنه بخاطر خودم اونو ازحقش منصرف کنم

ن عزیزم حتما بهش بگو مامانت وقت داره بازم برا ازدواج لا اقل بزاره ب سن ۱۸ برسی بعد ازدواج نه بگو فقط ۴ سال دیگه صبر کنه تا اون موقع تو هم کنکور میدی میتونی بری خوابگاه تو ی شهر دیگه تا باهاشون نباشی یا هم می تونی بری سر کار زیاد خونه نباشی  امیدوارم راه درست رو پیدا کنی گام ❤❤

اولا استارتر پسره دوم چرا راجع ب مادرش این طوری میگی لابد اونم دلایل خودشو داره

فک کردم دخنره حواسم به اسمش نبود . خب خودخواهه دیگه .حداقل میزاشت پسرش کنکورش بده ۱۸ سالش شه از اب و گل دراد .تو روحیه اش و شرایطش تاثیر  نزاره . ناپدری و نامادری خیلی سخته .