2777
2789

من کاری به هیچکس ندارم نظر شخصی خودمو میگم

ولی اگه من جای مادرتون بودم منتظر میموندم بچه هام سر و سامون میگرفتن بعد ازدواج میکردم

بچه ها روح و روانشون بهم میریزه نمیتونن فرد جدیدی رو تو خانواده قبول کنن

خاله ی من ۱۵ ساله همسرشو از دست داده دوتا پسر داره میگه ازدواج نمیکنم ولی اگه گیریم خواستم ازدواج کنم اول بچه هامو سر و سامون میدم تا برن خونه خودشون و براشون سخت نباشه که مادرشون داره با یه مرد بجز پدر خودشون زندگی میکنه

شمام اگه میتونی برو پیش پدرت زندگی کن یه مدت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بابات رو بیامرزه

به نظر و خواست مامانت احترام بذار و حمایتش کن و مردش باش پشتش باش هر چی داری از اونه

روزی خودت هم ازدواج میکنی

مامانت حق ادامه زندگی داره

کارش قانونی و شرعی و عرفی و بین المللی هست

هر کسی حرف اضافه زد بزن توی دهنش

هر کی میخواد باشه از عموت گرفته تا دایی و پدر بزرگ و دیگران

خواستی متن من رو بنویس نشونشون بده تا سرشون به کار خودشون باشه

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر