2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور ها هم فقط راهکارهای تکراری میدن

شاید مشاور با مادرت صحبت کنه راضیش کنه اینکارو نکنه ...به نظر پسر عاقل و باهوشی میای ..مردی که هنوز جدا نشده فکر ازدواجه..احتمال زیاد از مادر شما هم جدا میشه ..با یه بزرگتر صحبت کن مادر بزرگ ..پدربزرگ ..خاله یا دایی مادرتو منصرف کنن ..

شاید مشاور با مادرت صحبت کنه راضیش کنه اینکارو نکنه ...به نظر پسر عاقل و باهوشی میای ..مردی که هنوز ...

میدونید من شرایط خودمو درنظر میگیرم ولی خب شما فرمودید اونم حق داره  همدم میخواد میترسم خودخواهی کنم

میدونید من شرایط خودمو درنظر میگیرم ولی خب شما فرمودید اونم حق داره  همدم میخواد میترسم خودخواه ...

نه من نگفتم حق داره ..اتفاقا مسئولیت شما با مادرت اون الان توی این سن نوجوانی بایییید فکر شما باشه نه خودش ‌.باید اولویتش شما باشین ...اتفاقا خودخواهی کاریه که مادرت میخواد انجام بده ..نطر شخصی منه با یه بزرگتر صحبت کن منصرف کنه ..موفق باشی عزیزم