2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگیر عید برو مسافرت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کی اومده پایبن من خبر ندارم

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بعد عید که همه چی دوبرابر میشه میتونی از گوگل نگاه کنی قبل و بعد خرید ماشین سال های قبل رو مقایسه کنی الان بخر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تا حالا دیدی چیزی ارزون بشه نسبت به سال قبل ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
آخه الان دویست دارم میخواستم بخوابونم مهر بعدش بگیرم

ننننننهههههه حماقته پولتو طلا بخر کار وامو برات میکنه دوستم پارسال ۳۵۰ داشت گفت میخوام بخوابونم مهر وام بکیرم ماشین بخرم گفتم طلا بخر نخوابون حرفمو گوش نکرد اون موقع طلا گرمی ۴ تومن بود پولو گذاشت بانک طلا رسید به ۱۱ ماشین از اونور رفت بالای یه میلیارد بعد وامو گرفته ماهی ۱۱ تومنم قسط میده ماشینم نخرید پولش نمیرسه گذاشت تو حساب پولو سودشو گرفت داد به قسط گردش حسابشم رفت بالا یارانشم قطع کردن درصورتیکه همون پولو طلا میخرید الان حدود ۳ برابر شده بود بدون پرداخت قسط یارانشم سرجاش بود.