من از اول که گوشی داشتم تقریبا گوشی های خیلی خوب سامسونگ دستم بوده الان میخام آیفون 15 بگیرم احتمالا خیلی نگرانم سر سیستم اپل و کارکردن باهاش اگه تجربه دارین میشه راهنماییم کنین بین s23ultra و ایفون 15 مرددم ولی واقعا دلم آیفون میخاد چند وقته دنبالشم اگه میشه راجب این موضوعا یکم توضیح بدین(دانلود اپلیکیشن و آهنگ و هزینه اشتراک اپ استور، اتصال به ویندوز یا مک بوک، نحوه ساخت اپل آیدی، نحوه اتصال به وی..پی..ان و کانفینگ)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چندین ساله ایفون دارم و راضیم همه چی هم میتونم داشته باشم
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
ی سری برنامه تحت وب هستن و برای آهنگ و … برنامه دوکیومنت عالیه
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️