2777
2789
عنوان

اگه آیفون 12 به بالا دارین میشه بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 35 پست

برای اهنگ کلی بات هست توی تلگرام هم ملوبات هم اهنگیفای 

هم میتونی رادیو جوان دان کنی

اپل ایدی هم بگی برات میسازن 

برنامه های ایرانی هم اکثرا نسخه وب دارن میتونی نصب کنی

مثل اسنپ و تپسی و همراه بانک و آپ 

چه برنامه ایرانی مد نظرت هست برای نصب که میخوای اشتراک بخری؟من تا حالا اشتراک نخریدم 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تلگرام نمیتونم آهنگ سیو کنم؟

چرا همسر من یه کانال ملوبیت داره از همون آهنگ گوش میده 

گوشی های اپل به کامپیوتر وصل نمیشن 

فیل هم مثل بقیه گوشی ها میگیری 

من سه ساله تقریبا دارم تا حالا هزینه اشتراک هم ندادم 

داکیومنت برای آهنگ و فیلم استفاده میکنم 

اپ استور کار کردن باهاش دقیقا مثل گوگل پلی هست 

محدودیتای اپل واقعا اذیت کنندس تو ایران یا به مقدار مناسب محدودیت داره واسه امنیت بیشتر؟

من نا حالا محدودیت حس نکردم البته اگر اپ ایرانی بخوای نصب کنی احتمالا اذیت بشی که من کلا رو سامسونگم هم اپ ایرانی نصب نکردم 

آنتن دهیش چطوریه؟

قعلا كه دو ماه انتن داره

عين بقيه گوشيا

من ١٣ داشتم باتريش ضعيف شده بود عوضش كردم

من خيلي عكس ميگيرم

ب خاطر دوربينش خريدم بيشتر 

بعد از دو ماه بايد ببري برات اوكي كنن

البته هي ممكنه انتنش بپره

يه گوشي زاپاس كنارش ميخواي 

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

میشه راجب ساخت اپل ایدی و کار با اپل استور و اتصالش به کامپیوتر و اینکه میتونی به فیل..تر شکن وصل بش ...

اپل ایدی رو که موقع خرید برات میسازن و‌ مواقعی که بخوای چیزی دانلود کنی یا اونو می‌زنی یا فیس آیدی

تقریبا تمام برنامه های جهانی رو میتونی از اپ استور بگیری یسریاش پولیه

اگرم نیاز به اپ ایرانی داشته باشی مثل همراه بانک مختلف میتونی اشتراک سیب اپ و … بخری هرچی میخوای دانلود کنی حتی روبیکا حتی بله و …

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
برای اهنگ کلی بات هست توی تلگرام هم ملوبات هم اهنگیفای  هم میتونی رادیو جوان دان کنی اپل ایدی ...

عه فقط واسه برنامه های ایرانی اشتراک لازمه؟من شنیده بودم واسه همه اپا نیاز به اشتراکه پس اینطوری که عالیه چون من اصلا با برنامه های ایرانی سرو کار ندارم

۱۵ مگه ریجستری میشه؟

vpn پر هزینه ترین قسمتشه😣

بقیه کم پیش میاد هزینه کنی یا به مشکل بخوری مگر اینکه اشتباهی چیزی رو بزنی مثلا اپل ایدی حذف بشهکه اونم میری بیرون برات میسازن 

اپل استور همون موقع که خریدی برات وصل میشه هر برنامه که خواستی اسمشو همونجا سرچ و دانلود کن 

رادیو جوان برای اهنگ ولی من اهنگ از گوگل دانلود میکنم با اپلیکیشن document گوش میدم فیلمم همینطور

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
عه فقط واسه برنامه های ایرانی اشتراک لازمه؟من شنیده بودم واسه همه اپا نیاز به اشتراکه پس اینطوری که ...

نه عزیزم فقط یه اپل ایدی باید بخرید 

برنامه های پر کاربرد رایگانه 

یه سریع بازی های خاص و اینا پولیه 

برنامه های ایرانی اگه سروش و روبیکا اینا رو بخواید نصب کنید فکر کنم باید اشتراک بخرید (چون من لازم نداشتم نخریدم تا حالا اشتراک)

ولی برای برنامه هایی مثل اسنپ و تپسی و همراه کارت و اینا میتونید با نسخه وب نصب کنید لازم به خریدن اشتراک ندارن 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی