من از اول که گوشی داشتم تقریبا گوشی های خیلی خوب سامسونگ دستم بوده الان میخام آیفون 15 بگیرم احتمالا خیلی نگرانم سر سیستم اپل و کارکردن باهاش اگه تجربه دارین میشه راهنماییم کنین بین s23ultra و ایفون 15 مرددم ولی واقعا دلم آیفون میخاد چند وقته دنبالشم اگه میشه راجب این موضوعا یکم توضیح بدین(دانلود اپلیکیشن و آهنگ و هزینه اشتراک اپ استور، اتصال به ویندوز یا مک بوک، نحوه ساخت اپل آیدی، نحوه اتصال به وی..پی..ان و کانفینگ)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه یه جا پیدا کردم ۷۰ تومن بسته ی ۱۰ گیگ برکتم داره😁
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
واسه کار کردن با سیستمش بنظر شما راه میفتم بعد چند ماه؟ واسه اینکه کل گوشی انگلیسیه و کار کردن باهاش ...
اینو نمیدونم چون شوهرم یه عمر سامسونگ داشته وقتی میاد با گوشیه من فیلم ببینه یا سرچ کنه بعد از چند دقیقه میاره پس میده میگه بک نداشت😂
تازه زبانشم عالیه منتهی عادت نداره
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
واسه کار کردن با سیستمش بنظر شما راه میفتم بعد چند ماه؟ واسه اینکه کل گوشی انگلیسیه و کار کردن باهاش ...
عزیزم اگر با اندروید راحت کار میکردی و زبانت هم از مبتدی بهتر باشه راحت میتونی کار کنی من بعد از دوماه تقریبا راه افتادم به نظرم طول کشید چون با سامسونگم همزمان کار میکردم بعد یه دفعه تصمیم گرفتم و چیزایی که استفاده میکردم انتقال دادم فقط با اپل کار کردم