شوهرم توی ده تا حرفش نه تاش در مورد رابطه هست هم میگ چیکارکنم چججورباشبم ولی من خوشم نمیاد خوشم نمیاد همش برم بغلش من دوتا بچه دارم نگاه میکنن زشته ولی شوهرم میگ باید همش بغلم باشی ومن بهت دست بزنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب من مگه گفتم جلو بچه بچه هارو شب زود بخوابونه هر کاری خواستن بکنن
بابا شوهر منم اینجوریه .در طول روز هر جا میرم میاد دنبالم هی خودشو میمالونه یا هی دست میزنه.بچه هم ک میدونی یکسره چشمش دنبال پدر مادرشه من واقعا میترسم بچم بلوغ زودرس بگیره
الان دیشب باز قهر کرده بعضی وقتا میگم برو برا خودت دوستی چیزی پیدا کن کارتو راه بنداز من نمیتونم هی ازاین کارا بکنم اذیت میشم کمرم درد میگیره بیشتروقتا حسی ندارم از رابطه ...همسرمم فیلم و عکس واینجور چیزا زیاد میبینه بهش میگم نگاه نکن تو انارو میبینی میخوای بیای رومن پیاده کنی من مثل اونا نیستم
بابا شوهر منم اینجوریه .در طول روز هر جا میرم میاد دنبالم هی خودشو میمالونه یا هی دست میزنه.بچه هم ک ...
شما بچتون چند سالشه
شوهر منم همینه
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕