2777
2789
عنوان

بعضیا چه بی هدف یا هدف دار به قومیت بی احترامی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست

نه اسی هیچ کس حق نداره توهین کنه ولی یه نکته اینکه بعضی قوم ها نا خواسته البته به مخاطب توهین میکنند انگار

منم از باب دوست داشتنشون و بهبود روابط میگم

خواهش میکنم وقتی اومدیم تو شهرتون فارسی چیزی پرسیدیم به زبان قومیتی جواب ندین بخدا ما زبان شمارو نمیفهمیم

در مکان عمومی که اکثرا فارس زبانن با زبان محلی صحبت کردن جنبه خوبی نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلی

خب این طرز حرف زدنت درسته؟افتخار میکنی به لربودنت!!! تو به ترکا بی احترامی میکنی اوناهم میان به تو یه چیزی میگن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

نه اسی هیچ کس حق نداره توهین کنه ولی یه نکته اینکه بعضی قوم ها نا خواسته البته به مخاطب توهین میکنند ...

با کسی ک هم شهدی نیست قبوله باید فارسی صحبت کرد اما خودمون با خودمون هرجا باشیم ب زبون خودمون حرف میزنیم 

فک نمیکنم این یکی مشکلی باشه 

خب افتخار کرده دیگه نکنه باید از قومیتش بدش بیاد؟

قورومساق نوشته معنیشو میدونی جواب میدی؟به ترکی فش خیلی بدی داده

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

اون خانم توی تاپیک پربازدید بنده خدا قصد توهین نداشت به دلیلی از روی کنجکاوی پرسید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گفتن بلی بی احترامیه؟

نه اولش نوشته قورومساق فش بدیه به ترکی

من قصد هیچگونه توهینی به شما و قومیتتون ندارم ، همه جا خوب و بد داره

ولی متاسفانه و از بدشانسی من ، چندنفر از قومیت شما در محل کارم همیشه زیر آب بقیه رو میزدن و دوبه هم زنی میکردن و منم یکی از زخم خورده ها ، یا همسایمون که خیلی مزاحمت ایجاد میکنه و هرچی همه اهالی ساختمون میگن گوش نمیده

همین ها باعث شده نسبت به اون قوم حس خوبی نداشته باشم و یه حالتی گارد بگیرم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

خب این طرز حرف زدنت درسته؟افتخار میکنی به لربودنت!!! تو به ترکا بی احترامی میکنی اوناهم میان به تو ی ...

من هیچوقت یه هیچ قومی توهین نکردم

چی داری میگی؟ 

فمینیست💚🕊          (چی چشمه وابو نه چی گوراو)