2777
2789
عنوان

بعضیا چه بی هدف یا هدف دار به قومیت بی احترامی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 42 پست
با کسی ک هم شهدی نیست قبوله باید فارسی صحبت کرد اما خودمون با خودمون هرجا باشیم ب زبون خودمون حرف می ...

نه درست میگی

اما ببین توی یکجای شلوغ معمولا نگاه ها بهم هست . ممکنه من هنگام صحبت یه یکی غریبه فارس زبان نگاه کنم و به زبان محلیم حرف بزنم . خب اون بنده خدا میگه این حتما داره در مورد من یه چیزی میگه به زبان قومی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اولش نوشته قورومساق فش بدیه به ترکی

این یه تیکه از آهنگ شاهین نجفیه 

نگفتم که ترکا قرمساقن گفتم کسی که توهین میکنه خار به چشمش شدیم که اینجوری میخواد تلافی کنه نمونش رضا خان که از لرها میترسید مجبور شد سرکوبشون کنه و براشون جک بسازه

فقط خواستی حرفی بزنی😐😂

فمینیست💚🕊          (چی چشمه وابو نه چی گوراو) 
به زبون شما معنیش چیه؟

من خودمم استفاده میکنم بیشتر برا بچه‌ها که اذیت میکنن یه جورایی معنیش همین شعور نداشتن و بی ادب بودنه شاید تو زبون شما معنی بدی داشته باشه

والا ما بختیاری هستیم با شوهرم جلو همکاراش که قومیت دیگه هستن فارسی حرف می‌زنیم که یه وقت ‌کسی ناراحت نشه اما همکاراش که ترک هستن زنو شوهر باهم ترکی حرف میزنن جلوی ما.کی گفته هرکی میاد شهرهای ما،ما باهاش لری حرف میزنیم؟

نه درست میگی اما ببین توی یکجای شلوغ معمولا نگاه ها بهم هست . ممکنه من هنگام صحبت یه یکی غریبه فارس ...

درسته اما این موضوع خیلی کم پیش میاد ک یادت بمونه 

من واقعا مگه مجبور باشم ک فارسی صحبت کنم 

اصلا خسته میشم فارسی حرف میزنم 

اصلا هم یادم نمیمونه ک بخوام بعضی جاها ب زبون خودم حرف نزنم بنظرم اینو باید بزارید بر حسب عادت 

ما یه عمر کوردی یا لکی حرف زدیم حالا یهو بخوایم 

مراقب باشیم ک ب زبون خودمون حرف نزنیم 

سخته واقعا 

این تا حدی درست بود ک باید با کسی ک هم زبون نیست 

ب زبون خودش یا فارسی حرف بزنیم 

اما اینکه همه جا بخوایم فارسی بگیم واقعا امکان نداره 

اصلا در توانمون نیست 

درسته اما این موضوع خیلی کم پیش میاد ک یادت بمونه  من واقعا مگه مجبور باشم ک فارسی صحبت کنم&nb ...

بله خب عادت هم تاثیر داره

مثلا من خودم داخل یه رستوران محلی بین راهی رفتم

یه خانواده جلوم نشسته بودن نگاهشون روم بود به حالت طبیعی بعد با خودشون محلی حرف میزدن . منم میگفتم خدایا من چجوری ام مگه که دارن نگام میکنن میخندن حرف میزنن

اخر بهشون گفتم مشکلی در من هست؟ گفتن نه ما فقط محلی حرف میزدیم همین