2777
2789

اینکه حس ناکافی بودن داشته باشی،ارتباط موثر نداشته باشی ،اکثرا تو حاشیه باشی ،یه حسی که دائم دم گوشت میخونه توچرا اینجوری ای مخصوصا وقتی توی جمع باشی دوست داری دیگران جذبت بشن ومحبوب باشی ولی حتی یه درصدم بلد نیستی که چطوری اینکاری کنی و دائم خودت و با یکی دیگه مقایسه کنی،چیکارکنم اذیت نشم و همش خودخوری نکنم؟خیلی اذیت میشم وغصه میخورم هیچ جا بهم خوش نمیگذره که اجتماعی  وخوش مشرب نیستم مثل بقیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید آداب و معاشرت اجتماعی را میشه یاد گرفت، ولی این را هم بدونید برا اساس طبع و ژنتیک بعضی ها آروم تر و درونی تر هستند و این نقص نیست ، ولی اگر دوست دارید که تغییر کنید، یک میتونید از مشاور کمک بگیرید اگر امکانش را ندارید از وارد شدن به جمع های کوچیک که آدم امن و مهربون هست استفاده کنید و رابط اجتماعی تون را بهتر کنید، احساس ارزشمندی از درون میاد نه از مورد توجه بیرونی بودن،  برای اون حس ناکافی بودن باید ببینید چرا از چه جهت حس ناکافی بودن میکنید، 

ببینید آداب و معاشرت اجتماعی را میشه یاد گرفت، ولی این را هم بدونید برا اساس طبع و ژنتیک بعضی ها آرو ...

بله خیلی ادما هستن که اروم و کم حرفن ولی دائم با خودشون تنش ندارن که چرا اینطوری هستن،ولی من همش دائم با خودم درحال جنگم,مخصوصا وقتی مهمونی یا جایی دعوتیم استرس میگیرم ،همه باهم مشغول گپ زدنن حالا دوبه دو یا چند نفری، این که تنها میمونم و فقط تماشاچی ام خیلی اذیت میشم و استرس میگیرم،جوری که به جای لذت بردن از جمع ملی هم اذیت میشم🤕😔

بله خیلی ادما هستن که اروم و کم حرفن ولی دائم با خودشون تنش ندارن که چرا اینطوری هستن،ولی من همش دائ ...

چند سالته؟ چی کار میکنی تو زندگی الان؟ درس کار ؟ تو چرا با خودت درگیری، بهت گفتن تو خوب نیستی ؟ اینها را بايد مشاور بهت بگه از درون حس میکنی که خوب نیستی، از درون خالی بودن و دنبال تایید بیرونی، به نظر من توانمندی و مهارت های شخصی یاد بگیر ، اونجوری عزت نفست بیشتر میشه و قدرت ابراز خودت را پیدا میکنی،

ببینید آداب و معاشرت اجتماعی را میشه یاد گرفت، ولی این را هم بدونید برا اساس طبع و ژنتیک بعضی ها آرو ...

۳۰ سالمه حتی یه دوست صمیمی هم ندارم ،اونایی هم که بودن تا من یادشون نمیکردم به فکر من نمیفتادن ،منم دیگه کلا بیخیالشون شدم،بعضی موقعا با خودم فکر میکنم چطوریه که اصلا مهم نیستم و بقیه ازم دور میشن

چند سالته؟ چی کار میکنی تو زندگی الان؟ درس کار ؟ تو چرا با خودت درگیری، بهت گفتن تو خوب نیستی ؟ اینه ...

مهارتی که ندارم،همون مدرک دانشگاهی که اونم بعد چندسال یه کار مناسب بارشتم پیدا کردم یه سال مشغول بودم ولی سر ندونم کاری ازدست دادم،الانم کلا تو خونه ام ،اره از درون خیلی حس تو خالی بودن میکنم،دائم با خودم درحال کلنجار رفتنم،احساس میکنم به روحم یه وزنه سنگین بستن،دوست دارم رهابشم

۳۰ سالمه حتی یه دوست صمیمی هم ندارم ،اونایی هم که بودن تا من یادشون نمیکردم به فکر من نمیفتادن ،منم ...

منم ۳۳ سالمه حتی یه دوست صمیمی ندارم 

بنظر من دیگه دوست برای سن من و شما نیست 

تو هر جمعی که هستی خودت سر صحبتتو باز کنن میدونم اولش سخته ولی از جمع غریبه تر شروع کن چون اشنا ها باتوجه به شناختی که قبلا ازت داشتن اولش یه گاردی دارن زیاد باهات صمیمی نمیشن و غریبه تر ها زود باهات سر صحبتو باز میکنن بعدشش کم کم با اشنا هم صمیمی تر شو 

مهارتی که ندارم،همون مدرک دانشگاهی که اونم بعد چندسال یه کار مناسب بارشتم پیدا کردم یه سال مشغول بود ...

عزيزم تو این سن الان وقت و انرژی را بزار  برای پیدا کردن کار و مسیر زندگی‌ات،  متناسب با علاقه ات کلاسی بری چیزی یاد بگیری، تو همون فضا دوست هگ پیدا میکنی و اینم بدون تو این سن پیدا کردن دوست صمیمی برای همه سخت تره، ولی الان اولویت شما باید چیزای دیگه باشه