2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نیست با اینکار غسل و نمازتونو باطل میکنید، به ناخنای خودت برس بهتر این مواد مصنوعیه، بخدا ارزش ن ...

من خودم اهل نماز و روزه هستم ناخن هم نمیزارم... ولی دوست عزیز ایشون سوالش در تاپیک چیز دیگه ایی هست یاد بگیریم دقیقا چیزی که از مون سوال شده رو جواب بدیم و فاز همه چیز دان و ناصح و منبری بر نداریم 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
دهاتیا مگخ دل ندارن بندگان خدا

چرا عزیز ولی منظورم اینه قبلا فقط تهران میکاشتن الان شهرستان و روستا پر شده .واقعا خیلی تکراریه من رفتم بازدید از یه روستا دیدم کاشت انجام دادن باور کن اینقدر بلند بود که نمیتونست چایی پذیرایی کنه اونم تو محیط روستا که بالاخره کار زیاده نمیشه واقعا کاشت

من خودم اهل نماز و روزه هستم ناخن هم نمیزارم... ولی دوست عزیز ایشون سوالش در تاپیک چیز دیگه ایی هست ...

بانو فاطمه میفرماید دینی که عمل توش نباشه و امر به معروف نداشته باشه پشیزی ارزش نداره ایشون حکمو گفتن جالبه که استاتر نمیدونستن و خیلی هم محترمانه پاسخ دادن .خوشم اومد از اسی واقعا نه دعوایی نه توهینی

بانو فاطمه میفرماید دینی که عمل توش نباشه و امر به معروف نداشته باشه پشیزی ارزش نداره ایشون حکمو گفت ...

احسنت به شما

امر به معروف از واجبات دین ماست

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
من خودم اهل نماز و روزه هستم ناخن هم نمیزارم... ولی دوست عزیز ایشون سوالش در تاپیک چیز دیگه ایی هست ...

شما که اهل نمازی باید بدونی شاید یه جمله کسیو از یه گناه دور کنه ، پس از مسلمونی فقط نمازشو بلدی ، نهی از منکر هم واجبه مثل نماز ، وظیفه من گفتن و رد شدنه ، قصدمم بحث با کسی نیست  ، لطفا ریپ نزن چون روی سخنم با شما نیست

اللهم عجل لولیک الفرج 
بانو فاطمه میفرماید دینی که عمل توش نباشه و امر به معروف نداشته باشه پشیزی ارزش نداره ایشون حکمو گفت ...

من چندین نفررودیدم باوجودکاشت نمازشونم میخوندن براهمون تعجب کردم و گفتم نمیدونستم

برام عجیب بود

چراااا

۱۰ مدل مواد میزنن رو ناخن که اصلا معلوم نیست چیه 

جلو رشد واقعی شو میگیرن 

البته هر ادمی تا تجربه نکنه به حرف بقیه گوش نمیده 😂

(مثل خودم )

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     

امر به معروف مال زمانیه که مردم خودشون جهل داشته باشن الان این همه دسترسی به نت به منابع مختلف همه تحصیلکرده دانشگاه رفته این مطالب هم تو هر مقطع تحصیلی بارها تکرار شده با صدا و سیمای کاملا مذهبی هر روز صد بار تکرار میشه ...یه چیزی من میگم به خاطر بسپارید خانم ...تبلیغ زیاد برای هر چیزی میشه ضد تبلیغ ... امر به معروف های افراطی در مورد همه چی مردم رو خسته کرده و علیه ش گارد میگیرن...من مذهبی خودم خستم از این همه افراطی گری ... به ولله مردم دارن از خود دین زده میشن ... اجازه بدید راه درست و غلط رو مردم خودشون تشخیص میدن ....به فرموده قرآن قد تبین رشد من الغی

امید آخرین چیزیست که میمیرد