2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که اهل نمازی باید بدونی شاید یه جمله کسیو از یه گناه دور کنه ، پس از مسلمونی فقط نمازشو بلدی ، ن ...

اینجا سایت تبادل نظر هست و اگر قرار بود کسی پاسخ کسی رو نده گزینه اش وجود نداشت ... شما که متشرع هستی باید بدونی امر به معروف مراتب داره شرایط داره و همچنین باید بدونی که من رو ندیده و نشناخته وقتی میگید از مسلمونی نما. خوندنشو بلدی این میشه تهمت و توهین ...الان مدیون منی ...

امر به معروف مال زمان نااگاهیه...نه الان که اینهمه منبع دینی هست الان همه راه براشون واضحه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اینجا سایت تبادل نظر هست و اگر قرار بود کسی پاسخ کسی رو نده گزینه اش وجود نداشت ... شما که متشرع هست ...

ظاهرا شما شرایط امر به معروف و نمیدونید ، بهتره زنگ بزنید از دفتر مرجعتون سوال کنید که مطمئن شید بپرسید ایا الان با توجه به  رسانه امربه معروف برداشته شده؟ اضافه کردن احکام از روی خودتون گناه بزرگیه ، مراقب باش 

اللهم عجل لولیک الفرج 
امر به معروف مال زمانیه که مردم خودشون جهل داشته باشن الان این همه دسترسی به نت به منابع مختلف همه ت ...

خودتون حرف خودتون رو نقض کردید چون استارتر در این باره جهل داشت که نماز ایا درسته یا غلط که الان آگاه شد

اینجا سایت تبادل نظر هست و اگر قرار بود کسی پاسخ کسی رو نده گزینه اش وجود نداشت ... شما که متشرع هست ...

انسان نامش روشه ریشه از نسیان داره یعنی فراموشکار .باید تذکر داد ولی به زبون خوش ببین تو یه جمع که احکام گفته میشه نسل جدید هستن که شاید ندونن یا شخصی باشه که واقعا ندونه به عنوان مثال الان همه میدونن که رو هر لینکی نباید کلیک کرد ولی قوه قضاییه مدام هر ماه پیامک میده و هشدار میده چرا؟؟چون هنوز هستن کسانی که ندونن و از این راه به خطا برن .حالا ما میگیم کسی که شنیده دوباره بشنوه ممکنه هم این بین کسی نشنیده باشه 

خود اسی نمدونست الان متوجه شد فازتو نمیفهمم

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خود اسی نمدونست الان متوجه شد فازتو نمیفهمم

شایدم میدونست و خسته شده از کل کل ... اسی میاد تو نی نی سایت ...گوشی و نت در دسترسشه ...یه سرچ ساده گوگل نمیتونه ؟؟

التماس تفکر 

خودتون حرف خودتون رو نقض کردید چون استارتر در این باره جهل داشت که نماز ایا درسته یا غلط که الان آگا ...

عزیز من یکم فکر کن ...آدمی که دسترسی به نت و نی نی سایت داره سرچ ساده گوگل رو نمیتونه انجام بده ؟

خیلی ممنون خانوما بابت راهنماییتون

ظاهرا سوتفاهم پیش اومده

من هم مثل شماهم به دین و هم به شیوه ی مسلمونی کردن آگاهم

اگر‌حرفی نزدم یا مخالفتی نکردم‌فقط به این دلیل بودکه این بحثاپیش نیاد

حوصله جنگ و بحث ندارم،من یه سوال ساده پرسیدم از رضایت ونحوه کاشت ناخون

کاری بامسائل دینی نداشتم و ندارم

دوس ندارم احدی از هموطنام سرچیزای الکی به هم بپرن

در آخر هرکسی خودش میدونه چطور باید زندگی کنه یانکنه

راهنمایی خوبه اما نه جوری که بخواید دل بشکونید یا تهمت بزنید یاقضاوت بیجاکنید

درآخر ممنون ازهمه

من تاپیک رو میبندم چون همتونوبه چشم رفیق میبینم و نمیخوام دلخوری پیش بیاد درپناه حق