2777
2789
عنوان

بنظرتون فلاکس قلابی بهم انداخته؟

241 بازدید | 24 پست

امشب رفتم یه فلاکس خریدم ۶۰۰ تومن گفت ۱۲ ساعت اب و گرم نگه میداره. اومدم خونه ساعت ۱۱ آبجوش ریختم توش الان اومدم ریختم اصلا داغ نبود فقط گرم بود. یعنی در واقع چایی این دما رو هیچ کس نمیخوره. در ضمن وقتی اب جوش ریختم داخل بعد از چند دقیقه بدنه اش کمی گرم شد.

بنظرتون برم پسش بدم؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فلاسک 

آره دیگه ببر بگو

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دفعه اول که برای امتحانه بوش بره انجام دادی؟

نه یعنی چیکار باید میکردم؟

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
بله ایراد داره بدنه اصلا نباید داغ بشه  از من نصیحت استیل نخر چون خراب میشه داخل شیشه بخر

استیل نیست. داخل شیشه اس.

این زمان برای فلاسک پر هست که اصلا استفاده نشه ،برای شما پر بود ویا در حدی که ببینید چقدر گرم میمونه ...

پر بود