بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منی که هیچ خانواده و دوستی هم ندارم فقط شوهرم هست اونم سرگرم کارای خودشه زیاد حرف نمیزنه باهام الانم خوابیده و صدای خروپفش خونه رو پر کرده منم توی حال دارم توی سایت میچرخم کلا از خداشه تنها بخوابه و من بغلش نکنم میگه خوابم میپره 😢
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
چون بعضی به این دلیل تصمیم به ازدواج می گیرند که خلا تنهایی شون رو پر کنند اما حیف و صد حیف که برای همه اونجوری که فکر می کنند اوضاع پیش نمیره ........
منم هیچ دوستی ندارم همسرم همش یا سرکاره یا سرگرم گوشیه
اوووف گوشیو یادم رفت بگم تمام اوقات بیکاریش توی گوشیه اینقدر اینستا نگاه میکنه تا خوابش ببره موقع غذا خوردن هم گوشیو روبروش میذاره فیلم میبینه؛ من اصلا وجود دارم؟؟؟ 🥺
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝