2777
2789

بچه هاااا بدويييين ني ني يار رو تگ كنين تگ من خرابه واسه ني ني يار 

ببنده اين اقاي دختر نما رو اوضاع خرابه 😐

@18kimiii  

تاپيكاشم جوري زده معلوم نباشه پسره😐

….

چرا چت میکنید با کاربرها؟ 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش شك كردم بهد خودش كف پسرم  منم گفتم بذا ادامه بده مرضش معلوم شه تعليقش كنم

دختر خوب، شما هم اشتباه کردی، من چند ساله عضو هستم تو این مدت هیچ وقت با کسی چت نکردم 

وقت اضافه داری که صرف تعلیق کردن دیگران کنی؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
وای فقط اون تاپیکش که زده شام چی درست کنم😐😂

سلام عزیزم من فکر نمیکردم ایشون اینقدر بیجنبه باشن و راستش یه کاربر گفت امتحانش کن کلی خواهش کردمنم انجام دادم وای خودمم از خجالت عرقم زد