2777
2789

به خدا خسته شدیم ماهی هفت بهش میدن وروزی ده ساعت کار ماشین هم نداریم اسنپ بره ومستاجر و بچه های کوچیک که فعلا به خاطربچه هانمیتونم کارکنم وغریبم کسی وندارم نگه دارن بگین چجوری سرکنم خسته شدم افسردگی کردم دردهای عصبی دارم راهنمایی کنین فک کنین خواهرتونم چجوری تحمل کنم این شرایط هربرنامه ریزی میکنم بازم ابرومون میره ازبس میگه موجودی نداره شماها چجوری سرمیکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیاطی کن نون روغنی درست کن بفروش ترشی سمنو سبزه 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

گلم اگه میتونی فر داری کیک خیس درست کن ببر کافه ها شیرینی فروشی ها بفروش سفارش بگیر یا گلسر با روبان بساز بفروش خودت اگه بلدی اش درست کن ببر پارک یا جایی ک خیلی رفت و آمده از این موارد

اگه از دستت برمیاد ترشی و خیارشور و سبزی و این حور چیزا درست کن با مغازه ها صحبت کن بفروش ب اونا، اگ تو شهرهای صنعتی کار میکنی بعضیاشون بسته بندی خودکار و مداد و اینجور چیزا رو میدن خونه، و کارای از این قبیل، ان شاء الله از جایی ک فکرش نمیکنید غرق ثروت و پول بشین

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌

سبزی قرمه درست کن بفروش

ترشی

غذای خونگی و ...

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

دقیقا همین الان داشتیم با همسرم راجع به همین موضوع صحبت میکردیم،آرزو به دلم میمونه خونه بخریم😭

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️