2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم بهتر میشه؟ گوگل زده سرخ شده ولی تمیدونم مثلا چ مقدار کشک بزنم

سرخ شدش خوش مزه تره بنظرم ولی خوب چربتره اگه میخوای رژیمی باشه کبابیش بهتره 

میزان کشکش بستگی به ذائقتون داره 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بادمجان پوست بگیر بذار توی آب سرد  و نمک تا تلخیش از بین بره

بعد بریز توی آب کش وقتی خشک شد سرخش کن توی روغن

ی پیاز داغ بگیر بادمجان سرخ شده و زرد چوبه اضافه کن بعدم آب بذار بپزه تا به روغن بیفته بعدم بکوبش

کشک هم با یکم آب داغ بذار دو تا جوش بخوره بهش اضافه کنه

واسه تزیین هم گردو خورد شده نعنا داغ پیاز داغ و کشک

پیاز سرخ کن.سیر تفت بده.نعنا داغ آماده کن.کشک با آب جوش شل کن.خواستی گردو هم ریز کن

بادمجون پوست بگیر ورقه ورقه کن بنداز آب نمک بعد سرخ کنی و بکوبی با موادی ک آماده کردی قاطی کنی و ادویه بزنی 

یا هم بجاش بادمجون پوست بگیر خورد کن توی قابلمه آبپز کن.آبش ک خشک شد.بکوب و با روغن تفت بده با موادت قاطی کن   

بادمجان پوست بگیر بذار توی آب سرد  و نمک تا تلخیش از بین بره بعد بریز توی آب کش وقتی خشک شد سر ...

اسی من کشک و بادمجان هام خیلی خوشمزه میشه ی کاری که همیشه تو فامیل ما میکنیم به جای پخته شدن با آب معمولی از آب مرغی که طعم دار شده استفاده میکنم مزه بهشت میده 

آخرین بار واسه مادر شوهر ایراد گیرم درست کردم خیلی خوشش اومد

من بادمجونارو سرخ میکنم بعد خوب میکوبمش تا له بشه بعد پیازو نعنارو تفت میدم بادمجونارو اضافه میکنم بعدم کشکو میریزم همش میزنم گردهم اگه دوس داشته باشی میتونی اضافه کنی خیلی خوب میشه 🤤

عزیزم بادمجونات رو پوست بکن و ورقه ورقه بکن و روش نمک بپاش و بذار یک ساعتی بمونه تا اگه احیاناً تلخی داره گرفته بشه بعد بشور و کامل خشکشون کن و سرخشون کن کامل(اگر میخوای بادمجونات روغن کمتری جذب کن کمی ماست شیرین به بادمجونا بزن و چند دقیقه صبر کن و موقع سرخ کردن با قاشق ماستا رو از بادمجونا جدا کن و بذارشون توی تابه تا سرخ شه) .وقتی بادمجونا سرخ شد بریزشون تو میکسر یا با گوشت کوب کامل بکوبشون. یه کوچولو سیرداغ و نعنا داغ درست کن و با نمک و فلفل سیاه به بادمجونای له شده ات اضافه کن... من همیشه یه کمی هم پیاز داغ و یه کوچولو زعفران و کمی گردو خرد شده هم اضافه میکنم چون طعمش رو دوست دارم اما اجباری نیست.خوب این ترکیب رو با هم مخلوط کن و بعد کشکی که از قبل جوشوندی و از سلامتش مطمئنی رو هم بهش اضافه کن و بذار روی حرارت چند دقیقه ای بمونه تا مزه ها به خورد هم برن و جا بیفته و بعد تو یه دیس خوشگل سرو کن و روش رو با نعنا داغ و کشک و گردو و این چیزا بر حسب سلیقه ات تزئین کن.

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............