2777
2789
عنوان

دردسرهای من و دخترم

306 بازدید | 25 پست

سلام 

دختر کلاس اولی دارم اصلا درس دوست نداره وقتی میخواد مشق بنویسه کلییییی دعوامون میشه امروزم کلی دعوامون شد آخرش هم گفتم دیگه نمیخواد تکلیف انجام بدی 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 میدونم طبیعی هست ولی دیگه نمیتونم خودم کنترل کنم .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به معلم بگو عزیزم

بعضی وقتا معلم به بچه ها میگه کسی تکلیف انجام نده جریمه میشه

یا اردو نمیبرم یا جایزه نمیگیره

و بچه ها انجام میدن تکالیفاشونو.ما مورد اینجوری داشتیم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
خب کاملا عادیه اون اولین سالشه .... از سال دیگ خودش راه میفته

خیلی اذیت نیست اصلا به حرف نیست با این که با استعداده خیلی منو اذیت میکنه شوهرم میگه ولش کن معلم خصوصی بگیریم! به خدا به مرز سکته متو میرسونه

عزیزم منم دخترم دوران ابتدایی پیرم کرد بخصوص دوسال آخر که تو کرونا بود الان راهنماییه .خودش خودکار درس میخونه ما اصلا بش نمیگیم .با توجه به اینکه توصیفیه و نمره ندارن اذیتش نکن همین که یاد بگیره کافیه .نهایت برای امتحانات بفرست پیش کسی درسش بده خودت نه چون اعصاب ادمو بهم میریزن

خیلی اذیت نیست اصلا به حرف نیست با این که با استعداده خیلی منو اذیت میکنه شوهرم میگه ولش کن معلم خصو ...

جلوش نگی بی استعداده ...

باور کن سال اول خیلیا مشکل شمارو دارن 

حل میشه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

عزیزم منم دخترم دوران ابتدایی پیرم کرد بخصوص دوسال آخر که تو کرونا بود الان راهنماییه .خودش خودکار د ...

اره الان باور میکنی بغض کردم

کتابهاش جمع کردم گفتم اصلا نمیخوام درس بخونی اونم عصبانی شد شروع کرد به زدن من! 

هعی  من اینقدر خاطرات بد از خودم و خانواده ام دارم سر این قضیه

منم خیلی دلم میخواد خاطره بد بجا نذارم ولب منو به مرز جنون میرسونه بخاطر همین امروز تصمیم گرفتم رهاش کنم فوقش بی سواد میشه