2777
2789

تو محل کارم همکارم ازم خوشش اومده خیلی وقته کلا با نگاه و رفتاراش و محبت هاش اینو فهمیدم تا جائیه ک دیگه تو جمع غیرمستقیم رسوند ک میخام فلانی رو بگیرم و حتی پیش آشناشون گفته ک میخاد با من ازدواج کنه‌. ولی یکم دقت کردم بهش ابن روزا سرش تو گوشی انگار داره چت میکنه من ک نزدیک میشم دستپاچه میشه از صفحه چت طرف انگار بیرون میره یا گوشی مخفی میکنه ولی رفتارش همچنان باهام محبت آمیزه و دورم زیاد میچرخه‌‌ بچه ها من داشتم بهش علاقه پیدا میکردم‌ الان چطور بفهمم دوس دختر داره یا ن. بنظرتون دوسش داره؟ اگر دوسش داره چرا منو میخاد ؟ اگر نداره براچی باهاشه؟ درگیر کرده مخمو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که پیشنهادی به تو نداده، ازاده و مختار که هرکاری دوست داره انجام بده مثل خود تو ، الان که هیچ رابطه ای شکل نگرفته پس توقعی هم ازش نمیره ، نمیتونی هم ازش بپرسی چون اصولا به تو ربطی نداره واقعا هم نمیشه فهمید تا لااقل بیاد خواستگاری بعد میتونی 

الان که پیشنهادی به تو نداده، ازاده و مختار که هرکاری دوست داره انجام بده مثل خود تو ، الان که هیچ ر ...

ولی از این جهت به قضیه نگاه کن. اونی که به پارتنرش وفادار نیست و تو رابطه از یکی دیگه خوشش میاد میتونه همسر وفاداری باشه؟

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.