2777
2789
عنوان

دردسرهای من و دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 25 پست
وآقا درسته و منم میدونم ولی رو خودم کنترل ندارم کلا میخوام رها کنم

بهش فشار نیار 

با بازی و تشویق یادش بده

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

جلوش نگی بی استعداده ... باور کن سال اول خیلیا مشکل شمارو دارن  حل میشه

به نظرت کلاس چندم حل میشه! میدونم مادرها بچه اول خیلی اذیت میکنن چون انتظارشون بالاست ولی دیت خودم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت کلاس چندم حل میشه! میدونم مادرها بچه اول خیلی اذیت میکنن چون انتظارشون بالاست ولی دیت خودم ن ...

سال دوم خودش راه میفته

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

با معلم بازی میخوام یادش بدم ولی انقدر رئیس هست میگه همیشه من معلم باشم

خوب بذار باش 

بعد بزرگتر شد ببین چی بیشتر دوست داره بفرست سمت علاقش

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

دخترم خیلی باهوشه ولی خیلی بازیگوش هست

رو تمرکزش کار کن

به نظرت کلاس چندم حل میشه! میدونم مادرها بچه اول خیلی اذیت میکنن چون انتظارشون بالاست ولی دیت خودم ن ...

بچه ها فرق میکنند اصلا بامسی مقایسه نکن .خندم میگیره میان کارنامه بچه رو میزارم استوری بابا توصیفی که هست معلم نمره میده 

عزیزم تا حدی هم یاد بگیره خوبه لطفا لطفا برات مهم نباشه نمراتش خوب باشه یا خیلی خوب .تابستون باهاش ف ...

هر چند که برای اکثر مادرها درس مهم هست ولی من روش وسواس ندارم همین که معمولی باشه اوکیه