2777
2789

من ی برادر شوهر دارم ک از شوهرم کوچک تر و ضعیف تره (از لحاظ مالی) سه تا بچه هم داره

زن و بچش دوست داشتن بیان خونه ما 

خودشون وسیله هم ندارن (دارن شریکیه و همیشه دست خودشون نیست) 

منم ب شوهرم گفتم گناه دارن بریم دنبالشون خودمون ک بیان چند روز بمونن (یک ساعت از ما دورن) و رفتیم دنبالشون و اومدن 

قبل اینکه بریم زنگ زدم و گفتم بیاین چند روز بمونین و... 

شب اول ک گذشت فرداش برادر شوهرم گفت بر میگردیم خونه منم گفتم ن بابا چرا ب این زودی تا جمعه عصر نمیزارم برین بچه هام مدرسه شون شنبه باز میشه (سه بچه دارن) یکیش مدرسه میره

گفت ن میریم 

و بعد کمی با.ز گفت میریم منم گفتم خانم و بچه هات تا جمعه نمیان تو کارداری برو ولی دوست دارم بمونی و... 

بحث تموم شد تا شب دوباره گفت میریم منم گفتم من دوست دارم بمونین ولی اختیار با خودتونه (نمیرفتم ها، الکی میگفت) 

دیگه چیزی نگفت تا فردا

فردا ما برنامه بیرون میچیدیم ک برادر شوهرم گفت ما میریم 

منم خیییییلی ناراحت و عصبانی شدم گفتم خوب برو دوروزه همش الکی میگی میرم و نمیری اگه واقعا میخوای بری برو اینقدرم رو عصاب ما نباش الکی میگی وگرنه اگر واقعا قصد رفتن داشتی میرفتی

بنظرتون رفتارم بد بود؟؟ 

خداوکیلی جای من بودین عصبانی نمیشدین

تاپیک قبلم بعضی ها گفته ن شاید معذب بوده یا مغرور یا تعارف میکرده

خوب میتونست دست خالی نیاد یا وقتی شوهرم رفت سرکار و من با برادرشوهرم رفتم فروشگاه خرید خریدم حساب کنه

ای بابا 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتار تون درست نبوده 

اینکه به مهمان بگی خوب اگر میخوای بری برو درست نیست 

شما اولا نباید کسی رو بر اساس ترحم به اجبار توی خونت نگهه داری چون ترحم یک احساس زود گذر هست و نمیتونه پایدار باشه و ممکنه همین که رفع بشه رفتار فرد صد درجه عوض بشه 

هم اینکه اگر اصرار کردید بمون دیگه نباید کار خودتون رو بی ارزش کنید ، باید صبور باشید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )