2777
2789
عنوان

کار تو خونه یا بیرون

247 بازدید | 17 پست

به نظرتون یه خانم متاهل تو خونه کار کنه ماهی ۱ و ۵۰۰ یا کمی بیشتر دربیاره بهتره یا بیرون با حقوق ۴ تومن و بیمه؟

میدونم کمه و هیچی نمیشه ولی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداری بیرون

اونم در صورتی ک ی شیفت باشه  یعنی فقط صبح

اگه بچه داری تو خونه کار کن

این نظر منه نظرا متفاوته

شغلتون توی خونه چیه؟

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو
فقط دلم نمیخواد در آینده همش واسه پول دستم جلو شوهرم دراز باشه وگرنه روحیه رو وقف میدم😅

بله بهترین کار همینه 

گلم

عزیزم

درسته

آره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

اگه بچه داری خب تو خونه ،اگه می‌خوایی ادامه تحصیل بدی و بعداً بری سر یه کار اسم و رسم دار تو خونه ، اگه نه درسو خوندی و فعلا هم قصد بچه داری نداری بیرون 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

ویراستاری شما؟ یه راهنمایی می‌خواستم راجع به جای نقطه و کاما و نقطه ویرگول و اینا... هر کتابی نگاه می‌کنم متفاوته انگار سلیقه‌ای کار کردن

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی