من از ایرانیا فقط مولفیکس استفاده کردم که بنظرم خشکه و فاقشم کوتاهه، مای بیبی ممتاز چجوریه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
لیدی منم میخوام اینکارو بکنم فقط میترسم پاش بسوزه دخترم مای بیبی رو چند ساعت یبار باید عوض کرد؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره کانفی ترکه ولی یه مدل تقلبی هم داره ایران میزنه . اوی بیبی هم خیلی خوبه . پریما هم یه مدل المانی اومده فروشنده به من گفت تقلبیه ایران زده به اسم المان
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا
ندا چجوری بدونم کانفی اصله یا نه؟ رنگ جلد اصلش چیه؟
کانفی ترکیه ای عطریه من ازین به صرفه ها سایز ۳ و ۴ رو ۲۷ تومن میخرم ۴۶ تا سایز ۳ و ۴۰ تا سایز ۴ توشه پمپرز آلمان رو هم ۲۸ تومن میخرم ولی تقریبا ۳۰تا توشه
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
مامان آرتان کانفی همون مای بی بی نیست چون مای بیبی ایرانیه اون یکی ترک
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
من هر ٥ یا ٦ ساعت یه بار عوض میکنم أصلا هم نمیسوزونه شب تا صبح هم که أصلا عوض نمیکنم خیلی خوبه هم مای بی بی هم کانفی مای بی بی طرحهای قدیمش بود که میسوزوند
حالا من اگه کانفی ایرانی گیرم بیاد بهتره چون از عطر کانفی خوشم نمیاد و کاش عطری نبود!