من از ایرانیا فقط مولفیکس استفاده کردم که بنظرم خشکه و فاقشم کوتاهه، مای بیبی ممتاز چجوریه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
بچه ها پمپرز سه مثبت تا حالا دیدین؟ من هرجا پرسیدم گفتن ندارن. الان سایز 3 برای دخترم کوچیکه ولی سایز 4 هم بزرگه براش. ظاهرا یه سایز بین هم داره که من پیدا نمیکنم. خواستم ببینم اصلا وارد کردن؟
دوستان من از پریما بخاطر بلندیش خیلی خوشم میاد ولی مولفیکس کوتاهه بقیه بلندن؟ مثلا کانفی و مای بیبی ممتاز؟ راستی جان ب ب چطوره؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!