2777
2789
عنوان

پوشک مای بیبی ممتاز چطوره؟

2075 بازدید | 46 پست
من از ایرانیا فقط مولفیکس استفاده کردم که بنظرم خشکه و فاقشم کوتاهه، مای بیبی ممتاز چجوریه؟
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
مای بیبی که خشک تره و اصلا انعطاف نداره
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بین پوشکا اول پمپرز بعد کانفی رو خوب میدونم.
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
بهاره جان منم پریما میبندم و خیلی هم لطیفه فقطبخاطر ظرافت زیاد نوارهای دور رانش بعضی وقتا مدفوع میاد بیرون
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
نازنین جان چند ساعت یبار عوض میکنی؟ من پریما رو شب تا صب عوض نمیکنم و تا حالا یبار هم پاش نسوخته دخترم
منم پریما و کانفی میبندم واسه دخترم پریما عالیه اصلا نمیسوزونه قابل مقایسه با مای بیبی و مولفیکس نیست
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا
پریما نه فرزانه جون پمپرز آلمان منظورمه
بهاره جان آلمانیش خیلی گرونه کانفی ترکیه است؟ سایز 3 و 4ش چنده؟