2777
2789
میشه دستورش رو بگی عزیرم

عزیزم نکته ی اول اینکه قلق داره که خودت دستت میاد 

بعد اینکه آرد سوخاری رو مزه دار کن   من پودر زنجبیل و سیر و کاری و نمک و فلفل قرمز و آویشن و ...

خلاصه ی خوش عطر باشه این یه قلق که باید دستت بیاد 

بعد تیکه ها تو هر اندازه دوست داری برش بده 

بعد توی آرد  توی تخم مرغ  توی همون آرد سوخاری بزن 

حساابی آغشته بشه 

بعد توی ظرف کوچیک ولی گود روغن بریز حسابی که سوخاریات توش غرق شن 

برای همین ظرفت کوچیک باشه که روغن زیاد هدر نره و گود باشه که سوخاری توش غرق بشن 

اینجوری آبدار و برشته میشه

اینم یه قلق 

بعدم حرارت روغن زیاد نباشه که بسوزه که گند میزنه به زحماتت 

حتما زیر شو حواست باشه بالا نباشه ولی خییلییی کم هم نباشه 

داغ که شد سوخاریا رو بریز 

اینم قلق روغن 

🥰                 

خب دستورش. و میگی  

من چون با مرغ خام میپزم اینطوری میپزم سینه مرغ رو فیله میکنم و میکوبم تا نازک بشه  بهش ادویه میزنم تا مزه دار بشه یکم میزارم میمونه بعد دوتا کاسه بزرگ برمیدارم تو یکی آب ویخ ،تویکی یه لیوانارد پودر سیر پاپریکا نمک فلفل ادویه هارو زیاد میزنم جوری که رنگ ارد عوض بشه ،بعد فیله هارو یبار می‌زنی تو ارد بعد تو آب دوتا سه بار تکرار میکنی بعد سریع میندازی تو روغن داغ با حرارت ملایم تا مغز پخت بشه ،نیاز به تخم مرغ و ارد مخصوص هم نداره ،هرچی بیشتر مرحله آب و ارد رو تکرار کنی پولکی تر میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.