2777
2789
عنوان

از وقتی از مدرسه اومدم فقط دارم به خودکشی فکر میکنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 51 پست
وااای سخت نگیر بابا تهش تو ب ی جایی میرسی اونام میرسن بخاطر درس خودتو نابود نکن  من یادمه کلاس ...

کامنتت خیلی درس توش بود

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚
سللم عزیزم  اول اینکه بدون الان که من ۲۴ سال سن دارم کسی نمره ی عربی دبیرستانم رو ازم نمیپرسه& ...

من مشکلم بابامه. مامانمه سرکوفت میزنن بهم. خسته شدم. مدرسم رو اجباری رفتم راستش😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای سخت نگیر بابا تهش تو ب ی جایی میرسی اونام میرسن بخاطر درس خودتو نابود نکن  من یادمه کلاس ...

منم همیشه درسخون کلاس بودم الان بیکار میگردم اما دوستم نمره هاش پایین تربود الان پول پارو میکنه واقعا به این نتیجه رسیدم که باید آدم فکرش خوب کار کنه دوست من فکرش خوب کار کرد 

😊
منم همیشه درسخون کلاس بودم الان بیکار میگردم اما دوستم نمره هاش پایین تربود الان پول پارو میکنه واقع ...

اره بابا ...بنطرم درس اصلا ارزششو نداره ک بخوای بخاطرش استرس بکشی گریه کنی 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
من مشکلم بابامه. مامانمه سرکوفت میزنن بهم. خسته شدم. مدرسم رو اجباری رفتم راستش😔

باور کن همین پیش فرض های ذهنیت موقع درس خوندن اینطوریت کرده نمیدونم چجوری ولی یه جوری از این فکرا خودت رو رها کن

😊
خیلی تو سایت راجبش حرف زدم خودم نمی خواستم خانوادم زور کردن حتی امسال مدیر میخواست بیرونم کنه نمره ه ...

بابات کسی رو دیده با درس خوندن مثلا شوهر خوب پیدا کرده؟؟

یا با درس خوندن به جایی رسیده؟

به نظرم به جای اینکه خودتو بکشی یکم خودتو محکم کن و اصلاااااا درس نخون. انقدر نخون ببینم میخان چیکار کنن. برو به مامان بزرگت بگو اینا منو اذیت میکنن.

بهشون بگو میرم گل میکشم میرم دوست پسر پیدا میکنم هر شب بیرونم اینا رو بگو تا بلکه بترسن ولت کنن

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
بابام با حرفاش منو می‌کشه. پارسال کلی حرف شنیدم گفت تو میترشی کسی نمیگیرتت با این نمره هات. دانشگاه ...

مگه خواستگار كارنامه ميبينه؟ والله نمره هاي ليسانس و دانشگاهت نهايتا مهم باشه بعدها ! به اين سن رسيدم كسي نپرسيده فارسيت چند شذه، رياضيت چند شده ، عربيت چند شذه تو مدرسه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
بابات کسی رو دیده با درس خوندن مثلا شوهر خوب پیدا کرده؟؟ یا با درس خوندن به جایی رسیده؟ به نظرم ...

نه ندیده هیچکس اطراف ما با نمره به جایی نرسیده. ولی من مسئول ارزوهاش هستم چون دوست دارن بچشون دانشگاه دولتی قبول بشه درحالی که من اصلا برام مهم نیست نمیخوام. اونقدر بهم عذاب وجدان دادن که احساس میکنم وظیفمه برای بابام نمره خوب بگیرم یا اگه دانشگاه دولتی تهران قبول نشم دلش رو شکوندم

بعد میگن چرا خودکشی زیاده.  همشششش از بی درکی خانوادس.  

عزیزم اصلا ب خودکشی فکر نکن. ولی تهدیدشون کن     بگو من از دست سختگیریای شما میخاستم خودکشی کنم ولی دلم سوخت شما عذاب وجدان بگیرین بعدش این کارو نکردم دست از سرم بردارین 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

خودتو درگیر اینا نکن سعی کن مشکلتو به مشاور مدرسه بگیو ازش بخوای با خوانوادت صحبت کنه و اینکه خودتم خیلی فشار نیار بخودت مدرسه با این سیستم اموزشیش سرو تهش پر ایرادو اشکاله من خودمم دوازدهمم و دیوونه شدم از دست این سیستمو این مدرسه

در پی زندگی

نه ندیده هیچکس اطراف ما با نمره به جایی نرسیده. ولی من مسئول ارزوهاش هستم چون دوست دارن بچشون دانشگا ...

ای بچم

نخون بابا نمیکشنت که. نخون بگو نمیتونم همینی که هست. عجب مادر پدرای بی فکری پیدا میشن. عقده خودشونو سر بچه خالی میکنن. دختری زورت نمیرسه دیگه. اگه پسر بودی همین که میرفتی مدرسه خداشونو شکر میکردن

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

اگه تلاشت مناسب بوده ببین اشکال کارت کجاست.مثلا کیفیت درس خوندنت چه طوره یا شاید استرس زیادی که داری کار دستت داده.ولی از من به تو یه نصیحت.این قدر زندگی رو سخت نگیر.من خودم یه مدرسه دولتی بودم بعد رفتم تیزهوشان.خیلی حالم بد بود.از همه بدتر میشد نمره هام.اونا خیلی درس میخوندن اما معلما به جای اونا از من درس میپرسیدن و آبروی من میرفت.الان که بهش فکر میکنم میبینم که اونم مرحله ای از زندگیم بوده و یه سری چیزا رو بهم یاد داده.فقط حسرت میخورم که چرا این قدر به خودم استرس وارد کردم و به خاطر اون استرس دیابت گرفتم😓

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
اگه تلاشت مناسب بوده ببین اشکال کارت کجاست.مثلا کیفیت درس خوندنت چه طوره یا شاید استرس زیادی که داری ...

منم مثل شما ام. امروز معلم ریاضی با صدای بلند مسخرم کرد. نمیتونم استرس رو کنترل کنم چون از خانوادم میترسم 😔😔

منم مثل شما ام. امروز معلم ریاضی با صدای بلند مسخرم کرد. نمیتونم استرس رو کنترل کنم چون از خانوادم م ...

وای😓مشاور نداره مدرسه تون؟من یادمه رفتم پیش مشاور مدرسه.براش تعریف کردم بعد همون موقع یکی از دوستاش پشت در منتظرش بود.حرفمو گوش داد بعد گفت شما که مشکلی نداری.کلا راهنماییم نکرد منم اومدم بیرون و اون با دوستش شروع کرد حرف زدن😑ولی شما شانستو امتحان کن شاید مشاور مدرسه تون بهتر از مشاور مدرسه من باشه😅

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)