به خدا این حق من نبود. گوشی رو دوره امتحانا دادم به مامانم و درس خوندم اون وقت نتیجه نمره هام اومده عربی شدم ۱۳ ریاضی ۱۰. ادبیات ۱۵ و... بهترین نمرم نهایتا ۱۷ باشه 😔😔مدرسم تیزهوشانه همه بچه ها درسخونن نمره همه بالا شد به جز من. نمیدونم چرا اینطوری ام. الان موندم چه خاکی بریزم تو سرم. مامان بابام کارناممو بگیرن منو میکشن حتما. پارسال هم کلی کتک خوردم. مدرسمم ایراد میگیره. حرفای معلما به کنار. از صبح اینقدر گریه کردم خون دماغ شدم هیچ راهی به جز مرگ به ذهنم نمیرسه😭😭😭
ببین به نظرم اول از همه باید سعی کنی مسئولیت تصمیماتت رو قبول کنی.منم میدونم مخالفت با حرف پدر و مادر کار خیلی سختیه اما بیا قبول کنیم که ما حتی اگه شده به اندازه یک درصد حق انتخاب داشتیم.ما خودمون بین رفتن به مدرسه تیزهوشان و سختی کشیدن یا رفتن به یه مدرسه عادی و شنیدن سرکوفت پدر و مادر،گزینه اول رو انتخاب کردیم.پس باید مسئولیت انتخابمون رو بپذیریم و دیگه نگیم که من به اجبار اومدم.یعنی باید روی اون جنبه های زندگیمون که روش کنترل داشتیم تمرکز کنیم نه اون قسمتایی که از کنترل ما خارج بودن.باشه اصلا اومدن به این مدرسه دست تو نبود اما این که چه طور عمل کنی دست توئه.سعی کن کتاب راجع به اضطراب و استرس،عزت نفس و...بخونی.تو الان تازه دهمی و کلی فرصت داری.درساتو بخون و نذار رو هم جمع شه اما به خودت استرس وارد نکن به خاطرش.در کنار درسات روی شخصیتت کار کن و به دختر قوی تری تبدیل شو😁باور کن وقتی به این فکر میکنم که چرا اون موقع این قدر خودمو اذیت میکردم و برای کنکور ناامید بودم دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار😅تجربیات اون موقع باعث شده که من شخصیت قوی تری داشته باشم تو دانشگاه و دیگه اون قدر حساس نباشم.از این فرصت برای رشدت استفاده کن☺
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
ارشد مهندسیمم گرفتم ولی کار خوب پیدا نکردم. الان حرص میخورم چرا انقد حرص نمره زدم چرا انقد حرص ۲۰ زدم. با همون ۱۰ هم پاس میشدم. بیخیال استرس نداشته باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
عزیز دلم ولش کن حالا ترم بعد جبران میکنی مهم اینه که زحمتت رو کشیدی درضمن مدرسه تیزهوشان یه مقدار امتحانات رو سخت میگیرن مطمئنم میتونی جبران کنی کارنامت رو بده فوقش یه روز دعوات میکنند در عوض استرست میره گلم