2777
2789

به خدا این حق من نبود. گوشی رو دوره امتحانا دادم به مامانم و درس خوندم اون وقت نتیجه نمره هام اومده عربی شدم ۱۳ ریاضی ۱۰. ادبیات ۱۵ و... بهترین نمرم نهایتا ۱۷ باشه 😔😔مدرسم تیزهوشانه همه بچه ها درسخونن نمره همه بالا شد به جز من. نمی‌دونم چرا اینطوری ام. الان موندم چه خاکی بریزم تو سرم. مامان بابام کارناممو بگیرن منو میکشن حتما. پارسال هم  کلی کتک خوردم. مدرسمم ایراد میگیره. حرفای معلما به کنار.  از صبح اینقدر گریه کردم خون دماغ شدم هیچ راهی به جز مرگ به ذهنم نمیرسه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم تا صبح بشینم ب مامان بابات فحش بدم ک زندگیو انقد برات سخت کردن و فکر میکنن نمره تاثیری داره ...

به خدا فقط دارم به چهره بابام فکر میکنم 😭😭خیلی قراره بدبخت بشم. به خدا من از سر تنبلی این کارو نکردم فکر خیال شغل آینده پیرم کرده ولی این شد نتیجه 

وااای سخت نگیر بابا تهش تو ب ی جایی میرسی اونام میرسن بخاطر درس خودتو نابود نکن 

من یادمه کلاس نهم بودم برا انتخاب رشته خودمو کشتم معدلم شد ۱۹ بعد دوستم شد شونزده اونم امد تو همون رشته و همون مدرسه با من خوند 

من اونهمه سخت گرفتم اون راحت تهش دوتامون ی جا ی رشته خوندیم 

من ک ادامه ندادم ولی الان اون میره دانشگاه

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

وای یاد خودم افتادم  

مدرسه تیزهوشان همینه 

بچه ها رو خیلی تحت فشار قرارمیدن 

من سال یازدهم اومدم غیرانتفاعی 

واقعا داشتم زیر فشار جون میدادم 

رقابت بالا 

انتظارات بالا

فشار درسا زیاااددد

قبل اینکه کارنامه بگیرن بهشون بگید نمره هام خوب نشدن تا امادگی داشته باشن

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نه بابا دیوانه. چرا خودکشی 

بابام با حرفاش منو می‌کشه. پارسال کلی حرف شنیدم گفت تو میترشی کسی نمیگیرتت با این نمره هات. دانشگاه رات نمیدن بدبخت میشی. الان هم مطمئنم این حرفارو میزنه

با یه مشاور صحبت کن درمورد شرایطت بهش بگو

بگو که با پدر و مادرت صحبت کنن

همه قرار نیست با درس خوندن به جایی برسن

لطفا آدرس پیجمو درخواست نکنید 🙏🏻 نمی‌تونم بگم خلاف قوانین سایته💚سوالات راجع به ثروت رو جواب نمیدم چون هنوز خودمو شایسته صحبت درباره این موضوع نمی‌دونم سوالاتتون درمورد قانون جذب، عزت‌نفس و روابط رو در تاپیک سوالات یا در خصوصی بپرسید💚
چرا تیزهوشان رفتی که بهت فشار بیاد عزیزم ؟

خیلی تو سایت راجبش حرف زدم خودم نمی خواستم خانوادم زور کردن حتی امسال مدیر میخواست بیرونم کنه نمره هام کم بود بابام گفت باید التماس کنی تعهد بدی بمونی.  الان خیلی میترسم بیرونم کنن دوباره بدبخت میشم

سللم عزیزم 

اول اینکه بدون الان که من ۲۴ سال سن دارم کسی نمره ی عربی دبیرستانم رو ازم نمیپرسه 

دوم اینکه شما تلاشت رو کردی و این اگر نتیجه ی تلاشت نبوده باید ببینی که ایراد کارت چیه سر جلسه شاید خیلی به استرست بها میدی و اینطور میشه شاید خیلی خودت رو با بقیه مقایسه میکنی و پایین تر از اونا میدونی و با همین پیش فرض ذهنی درس میخونی که نمرتون کم میشه 

سوم اینکه شما از من سر تر هستید چون من تیز هوشان نبود مدرسم و قطعا موقعیت درستون از خیلی ها بهتر هست و مطمعن باش نتیجه های خوبی تو راهن فقط باید بیبینی که ایراد و مشکل کار چیه مثلا خود من همیشه شب امتحان زبان شب مرگم بود و همیشم تلاش میکردم و کمترین نتیجه رو نسبت به بقیه میگرفتم چون همیشه داخل ذهنم از زبان غول ساخته بودم اما الان که دیگه مدرسه نمیرم میبینم زبان اوتقدر ها هم بد نیست و علاقه مند شدم 

😊