2777
2789
عنوان

هوای شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 50 پست

سلام کرمان_ شهربابک شب ها هوا به شدت سرده روزا هوا معتدل

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

گیلان وضعیت بارندگی چطور بوده اونجام کم بارندگی داشته ؟ 

والا اون دو روزی که من بودم که آفتاب بود ولی در کل همه جای کشور بارندگی کمه شمالم مثل هرسال نیس

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انگورای باغتون چیکارش میکنین ؟ 

دوشاب😅😉

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

سلام کرمان_ شهربابک شب ها هوا به شدت سرده روزا هوا معتدل

شهر بابک باید این رووزها روز هم هوا سرد باشه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

والا اون دو روزی که من بودم که آفتاب بود ولی در کل همه جای کشور بارندگی کمه شمالم مثل هرسال نیس

یه موقع من آمل بودم پانزده روز باران قطع نشد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شهر بابک باید این رووزها روز هم هوا سرد باشه 

نه خیلی هوا خیلی بد شده بخاطر گاز های گلخونه ای فصل ها به هم خوردن😑😑

مثلا امروز هوا به شدت گرم و افتابیه فرداش میبینی داره بارون میاد سر همین موضوع دو ساله درختا باری ندارن

نه خیلی هوا خیلی بد شده بخاطر گاز های گلخونه ای فصل ها به هم خوردن😑😑 مثلا امروز هوا به شدت گرم و ...

منظورتون درختای پسته هست ؟ 

منظورتون درختای پسته هست ؟ 

همه درختا ولی پسته بیشتر توی اردیبهشت سرما زدشون

آمل هم بودین؟سکونت؟یا مسافرت؟حال کردی تو شهر ما درسته؟

مسافرت عزیزم شهرتون خیلی قشنگه جنگل سیسنگان عالی بود 

مسافرت عزیزم شهرتون خیلی قشنگه جنگل سیسنگان عالی بود 

اره باور میکنی خودم از عید نرفتم اونجا؟ ی شهر دور ساکنم ب خاطر مدرسه و ی سری دیگه اتفاقات ؟حالا عید قراره برم.برنج اوردین واس خودتون؟یا بفرستم واست گلی؟

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
اره باور میکنی خودم از عید نرفتم اونجا؟ ی شهر دور ساکنم ب خاطر مدرسه و ی سری دیگه اتفاقات ؟حالا عید ...

فدات عزیزم ، من چند سال پیش رفتم اون موقع که بارونا سر جاش بود .

فدات عزیزم ، من چند سال پیش رفتم اون موقع که بارونا سر جاش بود .

عالیه شمال.حالا شوهرم اونجا زمین داره میگه بعد بازنشستگی بزنیم تو کار سبزه و گل دام و مرغ و خروس تو روستا😁خیلی دوست داره

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
عالیه شمال.حالا شوهرم اونجا زمین داره میگه بعد بازنشستگی بزنیم تو کار سبزه و گل دام و مرغ و خروس تو ...

اشتباه گفتم جنگل سیسنگان ، میخواستم بگم جنگل نور روستای چمستان. 

وای اینو که گفتی آرزوی منه یه خونه روستایی با جوی آب و غاز و مرغابی واقعا عشق است .