2777
2789
عنوان

هوای شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 50 پست
اشتباه گفتم جنگل سیسنگان ، میخواستم بگم جنگل نور روستای چمستان.  وای اینو که گفتی آرزوی منه یه ...

اره سیسنگان سمت نوشهره چمستان هم واسه شهر نوره ک نیم ساعتی با ما فاصلس.البته الان پدرم اینا سمت بهشهر میشینن

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
اره سیسنگان سمت نوشهره چمستان هم واسه شهر نوره ک نیم ساعتی با ما فاصلس.البته الان پدرم اینا سمت بهشه ...

چند ساله موفق نشدیم بریم . از جنگل نور و پارک جنگلی نور چیزی مونده ؟ اون درختان عظیم الجثه توی پارک چیزی هست یا قطع کردن فروختن ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله موفق نشدیم بریم . از جنگل نور و پارک جنگلی نور چیزی مونده ؟ اون درختان عظیم الجثه توی پارک ...

اره بابا خیلی باصفاس جنگل رو ک محافظت میکنن.شماله و جنگل و دریا

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

یکی از آرزو های من بود که در شهر شیراز زندگی کنم . 

کلا شهر شیراز شهر ادبیات و شعر و هنره ... هوای بهارش که آدم رو مست مبثیکنه با بوی بهار نارنج اش ... واقعا خوشبحال تون 

و مردم بسیار مهربون و صمیمی 

من خودم تهران بدنیا اومدم و الان کلافه ام از تهران شلوغی و ترافیک و گرما ... ولی چاره ای ندارم ...دانشگاه هم تهران هستم و باید بسازم. ولی باز هم آرزوی زندگی در شیراز رو همیشه دارم.

عزیزم اون شیرازی که مد نظر شما هست شیراز 50 سال پیشه . دیگه اون شهر وجود نداره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سلام شاید ولی من همیشه تو ذهن ام اینه. 

بازم هنوز هست اینجوری بخصوص توی بهار .

من توی خونه ام گل بهار نارنج آوردن برامون اژثز شیراز هر پقت در کابینت رو باز میکنم بووش مستم میکنه .

شاید براتون عادی شدی .

شما خانم بدبینی هستی نسبت به مردها ولی توجه داشته باش همیشه اون چیزی که فکر میکنید نیست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما خانم بدبینی هستی نسبت به مردها ولی توجه داشته باش همیشه اون چیزی که فکر میکنید نیست.

همین پا پیچ بودنهای افرادی مثل شما از مهمترین موجبات بدبینی هست . 

همین پا پیچ بودنهای افرادی مثل شما از مهمترین موجبات بدبینی هست .

شما از من موردی دیدین؟

نظرات منو‌ خوندین تا بحال؟ 

من غیر از نظرات مذهبی مخصوصا اعتقادی حتی با احکام کار ندارم میگم احکام رو برید از مرجع بپرسید چون حکم با حکم شاید تفاوت داشته باشه.

ولی بحث اعتقادی فرق می‌کنه.بحث هست و نیست است.

خدا هست یا نه معاد هست یا نه.من قصدم از ورود به سایت همین بوده.البته تجربیاتی هم کسب کردم در مورد پدر خوبی برای دخترم باشم و پسرم.

اون شخص که شما بهش گفتین عکس بذار یکی از شیاطین انس بود .موفق باشید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما از من موردی دیدین؟نظرات منو‌ خوندین تا بحال؟ من غیر از نظرات مذهبی مخصوصا اعتقادی حتی با احکام ک ...

رندی دیدم نشسته بر خنگ زمین
نه کفر و نه اسلام و نه دنیا و نه دین
نه حق نه حقیقت نه شریعت نه یقین
اندر دو جهان کرا بود زهره این

رندی دیدم نشسته بر خنگ زمیننه کفر و نه اسلام و نه دنیا و نه دیننه حق نه حقیقت نه شریعت نه یقیناندر د ...

نمی‌دونم ادبیات همیشه نمره کم می‌گرفتم

دیروز حرم بودم دعاگوی شما بودم و جاتون زیارت کردم و نماز زیارت خوندم.

موفق باشید

شما از من موردی دیدین؟نظرات منو‌ خوندین تا بحال؟ من غیر از نظرات مذهبی مخصوصا اعتقادی حتی با احکام ک ...

سخنان امثال شما رو فراوان شنیدم الان خیلی دوست دارم با یکی از این شیاطین انس مباحثه داشته باشم . 

سخنان امثال شما رو فراوان شنیدم الان خیلی دوست دارم با یکی از این شیاطین انس مباحثه داشته باشم .

ما باید از گناه بدمون بیاد یا از گناهکار؟ از گناه.

حالا شما نه تنها از گناهکار بدت میاد بلکه همه ی جنس مخالف رو تعمیم میدی .میگی همه مردان بدن ‌‌‌‌‌بله نباید اعتماد کرد چون لزومی ندارد اعتماد کنیم به کسی.من خودمم به کسی اعتماد نمیکنم چه برسه به شما خانم ها اصلا نباید اعتماد کنید به کسی.

موفق باشید