2777
2789
عنوان

دیشب بدجوری کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 124 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش کوچیکمو قبلاً خیلی مرد الان نه زیاد ولی بهش گیر میده و توهین می‌کنه  داداش وسطیمم قبلاً ...

خب اون دو تا حتما الان زورشون زیاد شده که دیگه نمیزنه شون

بگو با همدیگه حسابشو برسن

تا دیگه غلط اضافی نکنه

حتی خودت و بابات هم باشین

یبار ۴ نفره برید آدمش کنید

وای اون موقع خیلی بدتر میشه همین الان همون از دستش خسته ایم فرض کن برن با هم دعوا کنند راستش همین چن ...

معمولا هر ادمی افسارش دست یکیه و معمولا هم یا پدرش یا مادرشه

وقتی این افسار نداره یعنی فاجعه

دو راه داری

یا بشینی و کتک بخوری و اجازه بدی این ادم هر روز قلدر تر بشه و زندگیتو آیندتو تحت تاثیر بزاره 

یا باید ازش به جرم ضرب و شتم شکایت کنی تا شاید قانون گوششو بگیره

راه چاره تو یکی از این دوتاس

هر بهونه ای بیاری که نمیشه و نمیتونمو اون چی میشه و این چی میشه معنیش اینه که نمیخوای اوضاع درست بشه

خب اون دو تا حتما الان زورشون زیاد شده که دیگه نمیزنه شون بگو با همدیگه حسابشو برسن تا دیگه غلط ...

بابام که بچشه نمیاد ولی ما ۳ تا شاید حالا دفعه بعد که میخواست منو بزنه خودم می‌خوام هر کاری تونستم بکنم بزننش چنگش بزنم هر کارییییی تونستم میکنم اگه بازم نشد به داداشام میگم

معمولا هر ادمی افسارش دست یکیه و معمولا هم یا پدرش یا مادرشه وقتی این افسار نداره یعنی فاجعه دو را ...

اون موقع می‌ره زندان شاید هار تر بشه اون موقع چکار کنم

عزیزم یه سوال اگه این کارو کنم و شکایت کنم پلیس می‌تونه باهاش چکار کنه

جریمش می‌کنه یا میفرستتش زندان ؟

بابام که بچشه نمیاد ولی ما ۳ تا شاید حالا دفعه بعد که میخواست منو بزنه خودم می‌خوام هر کاری تونستم ب ...

فقط اگه یه وقت تو شرایط بدی قرار گرفتی

با لگد بزن لای پاش😅

این یک ضربه معجزه میکنه

تو هر شرایطی میتونی خودتو نجات بدی

فقط اگه یه وقت تو شرایط بدی قرار گرفتی با لگد بزن لای پاش😅 این یک ضربه معجزه میکنه تو هر شرایطی ...

😂😂😂😂 برا خانمام دفاع شخصی هست؟

مثلاً بعد کنکورم منو داداش کوچکترم بریم اونجا؟

باشه عزیزم ممنون ازت ❤️ فقط مختلط که نیس😶‍🌫️

نه بابا

ایرانه ها

البته شاید اگه کلاس خصوصی برداری بتونی با داداشت دو نفره برین 

فکر کنم خصوصی هارو بعضی معلم ها مختلط هم انجام بدن به درخواست دانش آموز ها

باز مطمئن نیستم

نه بابا ایرانه ها البته شاید اگه کلاس خصوصی برداری بتونی با داداشت دو نفره برین  فکر کنم ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت انشاالله همیشه به آرزوهات برسی ❤️❤️😘