2777
2789
عنوان

از مطب دکتر با گریه اومدم بیرون😔

978 بازدید | 56 پست

باردارم فردا وارد ۲۲ هفته میشم رحمم دوشاخه اس دکتر سونو کرد گفت جای بچه خیلی تنگه گفت رحمت جوری انگار یه دیوار وسطش کشیدن😔گفت بچه مچاله شده😔گفت با آمپول و دارو و سرکلاژ همه تلاشم میکنیم تا ۸ ماهگی بتونی نگه داری وگرنه استغفرالله سقط میشه دارم از گریه هلاک میشم من تکوناشو تازه حس کرده بودم نمی‌خوام از دستش بدم😔میخواستم براش لباس بخرم 😔اگه نتونه رشد کنه چی😔 استغفرالله من از خدا بچه سالم و صالح می‌خوام من خیلی خیلی میترسم توروخدا برام دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله صحیح و سالم دنیا میاد استرس نداشته باش من با دل شکستم خیلی برات دعا میکنم به غم من دچار نشی

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

سربارداری اولم این دکترا انقدبه من استرس دادن که فقط خدا میدونه بیخود به حرف اینا خودتو دق مرگ نکن گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

عزیزم ان شاالله خدا خودش کمکت کنه بتونی نگهش داری استرس نداشته باش گلم برای بچه بده به خدا توکل کن گلم ایشالا که مشملی پیش نیاد

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

برات دعا میکنم عزیزم

بارداری خیلی سخت خودم تجربه بارداری خیلی سختی داشتم استراحت مطلق بودم و هرروز برام اندازه یک ماه میگذشت دارو و آمپول و شیاف و سرکلاژ همه اینا بود ...

هرشب میرفتم توچت خودم می‌نوشتم خدایا شکرت امروزم گذشت الان که میخونم نوشته هامو میفهمم چقدر سخت گذشته بهم چقدر التماس کردم اما بالاخره گذشت 

هرچند که اون دوران سخت باعث شد مشکلاتی برای خودم و برای بچه بعد از زایمان پیش بیاد 

اما بازم هزاران بار شکرخدا که کادر شدم و منو بی نصیب نکرد از این نعمت 

برات از ته دلم دعا میکنم تو هم مثل من بگذرونیم این دوران رو و بچت رو بغل بگیری 

اما از من می‌شنوی اصلا استرس نداشته باش که خودش باعث سقط و بدترین نوع سم 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...