2777
2789
عنوان

دردودل مادرانه

319 بازدید | 35 پست

خانما ازدیشب دارم غصه میخورم دلم داره میترکه دخترم ۶ماهشه شیرخودم ونخورد شیر خشکی خودمم بعد زایمان مریض شدم احساس میکنم براش کم گذاشتم واسه خوابیدن اذیت میشه مادرایی که شیر میدن معمولا سینه رو دهن بچه میزاره بچه خوابش میبره یا اینکه بیدار میشه سریع میندازن جلو سینه ولی این شبا بیدار میشه من نمیتونم بخوابونمش وگریه میکنه...چکار کنم؟

خب چرا همون شب شیرخشک نمیدی؟

من دوتا شیرخشکی دارم عذاب وجدان داره ولی از جای دیگ جبران میکردم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های منم شیر خشکیهستن ربطی نداره بیدار شدنش واسه چیز دیگس دخترم تو خواب می‌خورد باز می‌خوابید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شوهرم مسئولیت خیلی از کاراش وبه عهده گرفته شبا اون شیر خشک براش درست میکنه و می‌خوابونه میترسم فردا پس فردا دیگه کنار من نخوابه یا جایی بریم بدون شوهرم نمونه من چون پماد ودارو استفاده میکنم شبا دورتر ازشون میخوابم میگم بوش اذیتش نکنه 😔😔😔😔

یه فلاسک آب جوش خنک کنارت باشه دو پیمانه شیر خشک بریز تو شیشه شیرش بیدار شد سریع آب جوشو بریز تو شیشه بده بخوره 

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

خب چرا همون شب شیرخشک نمیدی؟ من دوتا شیرخشکی دارم عذاب وجدان داره ولی از جای دیگ جبران میکردم

شیر خشک وبعضی وقتا نمیخوره کلی سرگرمش میکنم تا بخوره نمیدونم چرا

یه فلاسک آب جوش خنک کنارت باشه دو پیمانه شیر خشک بریز تو شیشه شیرش بیدار شد سریع آب جوشو بریز تو شیش ...

شوهرم این کار و میکنه ولی عادت نداره باشیشه شیر بخوابه 

شیر خشک وبعضی وقتا نمیخوره کلی سرگرمش میکنم تا بخوره نمیدونم چرا

سرشیره برندشیرخشک دمای اب حالت بدنی موقع خوردن عوض کن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شوهرم مسئولیت خیلی از کاراش وبه عهده گرفته شبا اون شیر خشک براش درست میکنه و می‌خوابونه میترسم فردا ...

وای چه بهتر عادت بده کلا جدا بخوابه دختر من ۲ سال و نیمه شبا باید پیشش باشم تا بخوابه میگم کاش کوچیک بود جا خوابشو جدا کرده بودم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

چه ربطی داره؟ خب چرا به خودت میگیری؟ خب بیا بنویس مادرایی که بچه هاشون شب بد میخوابند مشکلش چیه؟

والا من یادم میاد یکی از فامیلها شب مجبور بود بچه رو بزارن توی ماشین و ببرن بیرون دور دور تا بتونه بخوابه. اگر نه بیچاره شون کرده بود.

چرا فکر میکنی از شیر خشک و این چیزاس. افسردگی گرفتی داری دل به دل افسردگیت میدیا.

لطفا مواظب حالت باش. بدتر نشه یهو!

سرشیره برندشیرخشک دمای اب حالت بدنی موقع خوردن عوض کن

شیشه اش بی بی لند مشگلم اینه با شیشه وشیرخوردن نمیخوابم موقع خواب توبغلم نیست مجبورم با فاصله بخوابم بیدار میشه شوهرم میتونه آرومش کنه وبخوابونه