2777
2789
عنوان

با حرفاشون مضطرب میشم😞

221 بازدید | 15 پست

سلام خانوما من امروز ۳۸هفته رو تموم کردم و جنین بریچ هست وپرسیدم گفتن بیمارستان دولتی برا ۳۹هفته تموم وقت سزارین میدن 

حالا از این طرف فامیل شوهر و خانوادش همش میپرسن یا هی میگن فلانی ام زایمان کرد تو هنوز موندی. چقد تنبلی و... دیروز مادرشوهرم میگفت برو بیمارستان دادو بیداد کن بنویسنت سزارین 

با این حرفا استرس میگیرم و دلم میخاد هرروز برم بیمارستان روزا اندازه یه سال میگذره هرچی ام میگم بهشون فایده نداره 

چیکار کنم یکم آروم شم

ازشون فاصله بگیر، نذار کسی بهت استرس وارد کنه.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی محل نزار ولشون کن.منم بچه ام بریچ بود هروقت دکتر گفت رفتم الان تو فامیل همه شدن دکتر زنان نظر میدن هیچیم سرشون نمیشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

ازین حرفا به خانوم حامله زیاد میزنن شما توجه نکن تمرکزت روی نی نیت باشه و جمع کردن وسایلت تمام تلاشتو برای شادی خودت و نی نیت انجام بده تو مادری و باید برای شاد بودن تلاش کنی نذار حرفای خاله زنکی اذیتت کنه با یه لبخند جواب حرفاشونو بده 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

اوووووف حالا مونده که اضطراب بگیری. چرا انقدر نگرانی اخه. بچه بیاد این حرفا صدبرابر بیشتر میشه. قوی باش و حرفای دیگران رو از یه گوش بشنو و از اون یکی در کن. اگه محکم نباشی نمیتونی مادر خوبی باشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اوووووف حالا مونده که اضطراب بگیری. چرا انقدر نگرانی اخه. بچه بیاد این حرفا صدبرابر بیشتر میشه. قوی ...

فقط این نیست که طبیعی باشه میگن طبیعی خیلی راحته سزارین باشه میگن سزارین خیلی راحته دو سه روزه خوب میشی 

از الان استرس دارم اگه زود خوب نشم چیا میخان بگن

زنگ میزنن  

گوشیت رو رو حالت مزاحم نشوید به استثنا شوهرت یا هرکی فاز منفی نیست بذار، اگر تلفن خونه‌س از سه‌شاخه بکش خلاص، این یک هفته رو برای خودت باش نذار با رفتارهای سمی به تو بچه‌ت آسیب بزنن، مطمئن باش بعدا هم میگن اینقدر بهش گفتیم تا رفت وگرنه تکون نمیخورد که ... ولی اصلا به این چرت و پرتاشون محل نزار

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

برام واقعا سواله اطرافیان‌چجورس به خودشون اجازه دخالت تو این مسائل رو‌میدن 

من تو بارداریم فقط با یکی از دوستام در ارتباط موندم و خواهرام 

اونا هم اخلاقمو‌ میدونن هیچی بهم نمیگن 

خانواده همسرم چون بهم نبریک نگفتن و‌ونتظر جنسیت بودن و‌ چون دختر بود بازم‌تبریک‌نگفتن منم هیچ رفت و امدی باهاشون ندارم 

از الان نذار کسی بهت امر و‌نهی کنه 

نذار کسی بهت بگه کی زایمان کن کی بچه داری 

از هفته اخر زایمانت لذت ببر 

با فرزندت حرف بزن 

براش اهنگ بخون 

انشالله به سلامتی این هفته رو بگذرونی 

قوی باش ما الان مسول یک‌ فرد دیگه هستیم 

بخدا اینایی که میان بهت حرف میزنن برای زایمانت تایم تعیین میکنن  فردا روزی ازشون‌کمک‌بخوای نگاتم نمیکنن 

از الان قوی باش 💞

برام واقعا سواله اطرافیان‌چجورس به خودشون اجازه دخالت تو این مسائل رو‌میدن  من تو بارداریم فقط ...

ممنون عزیزم دقیقا همینطوره باید خودم قوی باشم

اوناهم چون خیلی وقته نوزادی تو فامیل بدنیا نیومده شوق دارن ولی نمیدونن با این حرفا من استرس میگیرم