2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 98932 بازدید | 225 پست
ممنون که وقت گذاشتید جواب دادید ان شاء الله پسرتون به قد دلخواهتون برسه و همین جا اعلام کنید ده سانت ...

عیب نداره دختر ریز نقش خواهان داره ولی پسر اگر خیلی ریز باشه بده اول خودش اعتماد به نفس نداره حالا ایشالله دخترت تا هجده سالگی سه چهار سانت دیگه قد بکشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قطع کنی دیگه رشد نمیکنه چون هورمون رشدش کمهفرم صورتش تغییر نمیکنه چون شما دز اضافی نمیزنید کمب ...

سلام عزیزم توروخداراست میگی فرم صورتش عوض نشده دخترمنم گفتن بزنم میترسم زشت بشه بلوغ زودرس داره وصفحات رشدداره بسته میشه

سلام استارتر ممنون از تاپیکت یکم قلبم اروم شد😭

پسر من ۴ سالشه ولی وزتش ۹ کیلو و وزن بچه یک ساله رو داره و قدش ۱۰ تا ۱۲سانت کمه

دیشب دکتر بودیم براش ازمایش و عکس مچ دست نوشت و باید ببریم و هر ۶ ماه بررسی بشه بچه و ببینیم چه زمانی به هورمون رشد نیاز داره

خیلی نگرانم خیلی استرس دارم

پسرم خیلی ریزه از همسناش که هیچ از کوچیک ترای خودشم ریز تره😭

نمیدونم اگه الان براش تجویز کنن با امپول هرشب کنار میاد یا نه هنوز سنش کمه🥺

پسر من آیوجی آر(محدودیت رشد داخل رحم) شده بود و از جنینی رشد نکرده بود و با وزن ۱۸۹۰ دنیا اومد و سرعت رشدش خییییلی کنده و وزنش هم استپه تقریبا😔 به معنی واقعی کلمه پوست و استخونه بشدت ریز و ظریفه🥺

خیلی نگرانشم🥺🥺🥺

پسر من آیوجی آر(محدودیت رشد داخل رحم) شده بود و از جنینی رشد نکرده بود و با وزن ۱۸۹۰ دنیا اومد و سرع ...

عزیزم نگران نباش ولی حتما حتما زیر نظر متخصص غدد کودکان باشه دقت کن که دکتر خوش قلبی باشه یعنی دنبال منفعت نباشه واقعا کاربلد و دنبال درمان باشه حتما قبلش تحقیق کن 

پسر منم یک ماه زود به دنیا اومد و همون مدق۷ع خیلی وزنش کم بود یادمه همیشه از همه ی هم سنهاش دو سال عقبتر بود خیلی ریز بود کلاس چهارم ابتدایی یادمه قدش ۱۲۹ با وزن ۱۹ کیلو بود به شدت لاغر و ریز و رشد خیلی کم خییلی غصه میخوردم دو سال اخیر یعنی از اا تا ۱۳ سال شاید دو سانت قد. کشید یعنی توقف رشد داشت ولی یک سال که هورمون ر. شروع کرد ده سانت بلند شد ده کیلو چاق شد سن استخوانیش دو سال جلو اومد شما هم به خدا توکل کن ایشالله درست میشه

عزیزم نگران نباش ولی حتما حتما زیر نظر متخصص غدد کودکان باشه دقت کن که دکتر خوش قلبی باشه یعنی دنبال ...

ممنونم واقعا که جواب میدین🥲

اره اونم از همون نوزادی ریز بود و رشد نمیکرد. یکسالگی ۶۳۰۰ بود و الان که ۴ سالشه ۸۸۰۰ هست که دکتر گفت میگیریم ۹ ولی رشدش خیلی کند بوده و این یکسال اخر کلا متوقف شده

اره دکترش متخصص رشد و غدد اطفاله و از دوسال ونیمگی پیش او میبردیم امسال دیگه گفت استپ شده و باید مجدد ازمایش بده

اگه تایید کنه که هورمون رشد لازم داره میخوام یه دکتر دیگه هم ببرم دکتر عیدیان تهران شنیدم دکتر خوبی هستن دکتر پسر شما کیه؟

و تا کی لازمه براش هورمون بزنی الان سطح هورمونش مناسب نشده هنوز؟ بچه اذیت نمیشد برا تزریق؟

من یزدم دکتر پسرم دکتر اردویی هستن دکتر خوب و مجربین ولی برا اطمنیان بیشتر میخواستم یه دکتر خوب دیگه هم ببرم برا چکاب

ممنونم واقعا که جواب میدین🥲اره اونم از همون نوزادی ریز بود و رشد نمیکرد. یکسالگی ۶۳۰۰ بود و الان که ...

من سمنان میبرم پیش خانم دکتر تاجدینی متخصص غدد اطفال هست بسیار پزشک خوب و با انصافیه 

دکتر گفت باید کم کم تستسترون بزنه که بلوغش به تاخیر بیافته که بتونه بیشتر قد بکشه ولی من موافق نبودم خیلی دستکاری بشه گفتم تو دوران بلوغ حد اقل ده سانت قد بکشه میشه حدود ۱۷۰ که کافیه نصف مردهای ایراتی قدشون ۱۷۰ هست به خاطر همین تصمیم گرفتیم هورمون رو قطع کنیم 

تزریق هورمون  یه کم دردناک هست خب پسرم بزرگ شده و خودش موقعیت رو درک میکرد و هورمون میزد پسر شما کوچیکه ممکنه اذیت کنه 

بعضی دکترها اول دارو رو امتحان میکنن اگر نتیجه نداد تزریق رو شروع میکنن 

شما حتما پیگیری کن حتما با پزشک دیگه مشورت کن و یه تصمیم درست بگیر ایشالله خدا بهترین دکتر رو سر راهت قرار بده خیلی دعا کن منم برات دعا میکنم ایشالله نتیجه ی خوب بگیری

و اینکه برا سنش نگرانم میگم هنوز کوچیکه بچه الان اگه هورمون بخواد زود نیست یا یهو اذیت نشه🥺🥺🥺البت ...

شما دعا کنید هورمون رشدش کم باشه که درمانش را پیدا کنید و بهترین سن برای هورمون رشد همین سن هست چرا نگرانید فقط باید یه فکری برای تزريق هر شبش بکنید که ممکنه اذیت بشه بچه ی زبون بسته داره اذیت میشه اینطوری که شما از شرایطش گفتید