2777
2789
عنوان

خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 100826 بازدید | 225 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا منی که چند نفر رو دیدم هیچی خودت برو عوارضاشو از گوگل سرچ کن

گوگل؟؟ گوگل شد منبع؟

یعنی حرف پزشک فوق تخصص رو بذارم کنار ببینم گوگل چی میگه؟؟؟

دکتر دختر من بهترین دکتر فوق تخصص اطفال هست میگه اگر ب جا و با تجویز پزشک و در سن مناسب تزریق بشه عوارضی ندارع

حالا باز شما برو گوگل کن 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
گوگل؟؟ گوگل شد منبع؟ یعنی حرف پزشک فوق تخصص رو بذارم کنار ببینم گوگل چی میگه؟؟؟ دکتر دختر من بهتری ...

وای گوگل که بدترین عارضه ها نادرترین عوارض رو می یاره اصلا نباید گوگل سرچ کنی

گوگل؟؟ گوگل شد منبع؟ یعنی حرف پزشک فوق تخصص رو بذارم کنار ببینم گوگل چی میگه؟؟؟ دکتر دختر من بهتری ...

دقت کنی گفتم چند نفری رو دیدم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
دقت کنی گفتم چند نفری رو دیدم

اون چند نفری که شما تو باشگاه شوهرت دیدی شرایط شون زمین تا آسمون با بچه هایی که دارن هورمون رشد میگیرن فرق داره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خب دختر شما خیلی هم عالیه سنش اصلا احتیاج به آمپول نداره قدشم کمتر از ۱۶۰نمیشه مطمعنن بیشتر هم میشه

مرسی عزیزم انشاالله همینطور بشه 🙏🙏🙏🌸🌸🌸

انشاالله براتون بهترینها اتفاق بیفته

کلا همه چیز عالیه منتها یه فکری مثل خوره به جونم افتاده میترسم در اینده تزریق این هورمونها باعث بیما ...

سلام 

شما چجوری میزنین که اینقدر خوب جواب داده، شب ها چه ساعتی میزنین، باهاش چه دارو و مکملی مصرف می کنه ؟

خدایا کمکم کن...
پسر من ۹سال ونیمش اسم دکترش خانم دکتر زهرا عیدیان هستش.بله تهران هستم

سلام ، پسر منم ۹ سالشه،هورمون رشدش خیلی پایین بود دیگه براش تزریق میکنم ، 

شما نتیجه تون چجوری بوده ، 

در کنار آمپول چه مکملی مصرف میکنید؟ 

هر شب چه ساعتی تزریق میکنید و چه ساعتی می‌خوابه ؟

خدایا کمکم کن...
سلام  شما چجوری میزنین که اینقدر خوب جواب داده، شب ها چه ساعتی میزنین، باهاش چه دارو و مکملی م ...

هر شب یک ساعت و نیم قبل از خواب تزریق میکنه 

کلا هورمون برای بعضیها جواب نمیده فقط باعً چاقی میشه اگر اونطور سد هورمون رو قطع کنید