mahbobe7 مدیر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6608 عنوان خانومهایی که تجربه ی تزریق هورمون رشد داشتن بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 100826 بازدید | 225 پست الان شش ماهه پسرم هورمون میزنه تو این شش ماه خدا رو شکر پنج سانت قد کشیده و شش کیلو وزن اضافه کرده 1402/10/30 | 07:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20794 حالا منی که چند نفر رو دیدم هیچی خودت برو عوارضاشو از گوگل سرچ کن گوگل؟؟ گوگل شد منبع؟یعنی حرف پزشک فوق تخصص رو بذارم کنار ببینم گوگل چی میگه؟؟؟دکتر دختر من بهترین دکتر فوق تخصص اطفال هست میگه اگر ب جا و با تجویز پزشک و در سن مناسب تزریق بشه عوارضی ندارعحالا باز شما برو گوگل کن در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
mahbobe7 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6608 گوگل؟؟ گوگل شد منبع؟ یعنی حرف پزشک فوق تخصص رو بذارم کنار ببینم گوگل چی میگه؟؟؟ دکتر دختر من بهتری ... وای گوگل که بدترین عارضه ها نادرترین عوارض رو می یاره اصلا نباید گوگل سرچ کنی
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 9117 گوگل؟؟ گوگل شد منبع؟ یعنی حرف پزشک فوق تخصص رو بذارم کنار ببینم گوگل چی میگه؟؟؟ دکتر دختر من بهتری ... دقت کنی گفتم چند نفری رو دیدم هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
مهدا14 عضویت: 1393/12/23 تعداد پست: 20794 دقت کنی گفتم چند نفری رو دیدم اون چند نفری که شما تو باشگاه شوهرت دیدی شرایط شون زمین تا آسمون با بچه هایی که دارن هورمون رشد میگیرن فرق داره در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمیتواند از دیگری عیب جویی کند...
zendegitalkh عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7706 دختر منم نه سالشه البته دکتر فعلا پودر آرژنین بهش داده، خیلی از آمپول وحشت داره، خدا کنه کارش به هور ... دخترتون قدش چنده؟؟علاعم بلوغ داره؟
لاله۱۳۹۵ عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 1949 دخترتون قدش چنده؟؟علاعم بلوغ داره؟ الان حدود ۱۰ سالشه ۱۴۰ قدش هست ،شش ماه پیش درد سینه داشت
zendegitalkh عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7706 الان حدود ۱۰ سالشه ۱۴۰ قدش هست ،شش ماه پیش درد سینه داشت خب دختر شما خیلی هم عالیه سنش اصلا احتیاج به آمپول نداره قدشم کمتر از ۱۶۰نمیشه مطمعنن بیشتر هم میشه
zendegitalkh عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7706 الان حدود ۱۰ سالشه ۱۴۰ قدش هست ،شش ماه پیش درد سینه داشت تا حدود ۱۲ونیم سالگی هم پریود نمیشه
لاله۱۳۹۵ عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 1949 خب دختر شما خیلی هم عالیه سنش اصلا احتیاج به آمپول نداره قدشم کمتر از ۱۶۰نمیشه مطمعنن بیشتر هم میشه مرسی عزیزم انشاالله همینطور بشه 🙏🙏🙏🌸🌸🌸انشاالله براتون بهترینها اتفاق بیفته
zendegitalkh عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 7706 مرسی عزیزم انشاالله همینطور بشه 🙏🙏🙏🌸🌸🌸 انشاالله براتون بهترینها اتفاق بیفته فداتون بشم ممنون
setarehham عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4037 کلا همه چیز عالیه منتها یه فکری مثل خوره به جونم افتاده میترسم در اینده تزریق این هورمونها باعث بیما ... سلام شما چجوری میزنین که اینقدر خوب جواب داده، شب ها چه ساعتی میزنین، باهاش چه دارو و مکملی مصرف می کنه ؟ خدایا کمکم کن...
setarehham عضویت: 1392/04/31 تعداد پست: 4037 پسر من ۹سال ونیمش اسم دکترش خانم دکتر زهرا عیدیان هستش.بله تهران هستم سلام ، پسر منم ۹ سالشه،هورمون رشدش خیلی پایین بود دیگه براش تزریق میکنم ، شما نتیجه تون چجوری بوده ، در کنار آمپول چه مکملی مصرف میکنید؟ هر شب چه ساعتی تزریق میکنید و چه ساعتی میخوابه ؟ خدایا کمکم کن...
mahbobe7 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6608 سلام شما چجوری میزنین که اینقدر خوب جواب داده، شب ها چه ساعتی میزنین، باهاش چه دارو و مکملی م ... هر شب یک ساعت و نیم قبل از خواب تزریق میکنه کلا هورمون برای بعضیها جواب نمیده فقط باعً چاقی میشه اگر اونطور سد هورمون رو قطع کنید