2777
2789
عنوان

شوهرم دعوام میکنه💔🥺

230 بازدید | 18 پست

شوهرم  دوس نداره بابام بگه دخترم من پشتتم 

اگه بابام این حرفو بزنه مثلا بگه دخترم تو درس بخون من پشتم یا از نظر مالی کمکت میکنم 

شوهرم خیلی ناراحت میشه  جلو بابام چیزی نمیگه ولی  بعدش با من دعوا میکنه میگه من چیکارتم بابات همکاره توعه

به نظرتون چیکار کنم به بابام که نمیتونم چیزی بگم شوهرمم که اصلا درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهرت کم داره که دعوات میکنه وگرن چه اشکال داره پدر ادم حمایتش کنه بنظرم موقع دعوا محلش نده بگو‌ پدرمه لطف داره بهمون ارومش کن 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

اتفاقا خوبه بابات اینو جلو شوهرت میگه ...اینجوری می‌دونه پشتیبان داری ، هر کاری نمیکنه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
خو میگه من پشتتم اوت نباید این حرفو بزنه

بگو خفه بمیر ، هر وقت تو عمل ثابت کردی بعد قد قد کن 😂😂

( ببخشید به خاطر ادبیات ، از صبح اعصاب برام نمونده تو سایت ) 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
والا شوهرت کم داره که دعوات میکنه وگرن چه اشکال داره پدر ادم حمایتش کنه بنظرم موقع دعوا محلش نده بگو ...

امروز کلشو باهم دعوا کردیم سر این موضوع آخرش به بابام زنگ زد همه چیو گف گف من بدم میاد وفلان اینا 

بعدش من اینقد گریه کردم دوباره معذرت خواهی کرد از بابام 

اتفاقا خوبه بابات اینو جلو شوهرت میگه ...اینجوری می‌دونه پشتیبان داری ، هر کاری نمیکنه

نمیدونم  واقعا بعضی وقتا میگم حسودی میکنه  شاید برا اونه 

ولی خو خیلی ناراحت میشم

امروز کلشو باهم دعوا کردیم سر این موضوع آخرش به بابام زنگ زد همه چیو گف گف من بدم میاد وفلان ا ...

چرا تو سایت امروز همه با شوهراشون دعوا کردن 😂😑 

باور کن تو هوا چیزی زدن ، اینهمه آمار دعوا و بحث عجیبه