2777
2789

بچه ها من اهنگ های دهه 40 50 رو معمولا گوش میدم 

یک اهنگی هست که فارسی- بختیاری خونده شده

خواننده های مختلفی هم خوندن. مثل پری زنگنه یا کوروش یغمایی

من صدای کوروش یغمایی رو ترجیح میدم.

اسم اهنگ هست قد بلند- با صدای کوروش یغمایی

گوش کنید و لذت ببرید.

https://www.uplooder.net/files/e55bf9aabf1470d29e810f7c1b4c66e0/Kourosh-Yaghmaei-Ghad-Boland-128-.mp3.html

متنش رو هم میذارم براتون اگه براتون راحت نیست عزیزانم. البته که معادل دقیق فارسی تمام کلاماتش رو بلد نیستم. دوستان بختیاری کمک کنن خیلی خوب میشه

ولی جدی وقتی این اهنگ رو شنیدم یادم افتاد سورمه بزنم شبها. 6 ماهی میشه که تقریبا هرشب زدم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

می دونستی کلمه ی سرمه تورکی هست اش

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
می دونستی کلمه ی سرمه تورکی هست اش

نمیدونم چرا پستم این همه پست شد

از دست این سایت

فارسیش چی میشه؟ طوطیا؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا پستم این همه پست شد از دست این سایت فارسیش چی میشه؟ طوطیا؟

ندونوم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
ندونوم

یک کتابی هست اسمش هست سمفونی مردگان. رمان برای تبریز هست و اسم یک دختر اونجا سورمه هست. از این رو کاملا درست میگی

البته من املا رو اشتباه نوشتم. توتیا درسته.

مثل اون شعری که میگه  

اي غبار خاک پايت توتيای چشم من
کمترين گردی ز کويت خونبهای چشم من