2777
2789
عنوان

نامزدم ازم میخاد خانه دار بشم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 60 پست

من یه زنم ک از یک کاردولتی خوب استفا دادم اومدم بیرون چون کار کردن ارباب رجوع داشتن اقا بالا سرداشتن و بخوان بهم بگن بکن نکن فلان کار خوبه بده رو دوست نداشتم کلا ادم انتقاد پذیری نیستم و از اینکه ک بخوام ساعت خواستی برم سرکار و بیام نمیپسندیدم 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای فردایی ک نیومده غصه میخوری اگر من ببینی کلی قسط دارم 😔دعا کن برام مشکلم حل بشه

دعا میکنم عزیزم♥️

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

عجب😁😁

من خیلی تنبلم

عاشق خواب صبحم

یعنی خوابمو با هیجی نمیتونم عوض کنم

متاسفانه تعداد روزایی ک صبخ زود بیدار شدم انگشت شماره

خیلی ام استرس بیدار شدن زودو دارم‌ . ایته ک خونه داریو ترجیح میدم.

پول بگیر برو کلاسای مختلف بعدم کم کم ی کاری بکن اونم راه میاد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

این تاحالا نگفته چیزی به نامم میکنه ولی من تک فرزندم اگه بهم بگه بالا چشمت ابرو میرم خونه بابام اون ...

خوب ازش بپرس که دارایی هاتو تقسیم میکنی باهام ، حالا نه همین الان بعد از چند سال 

باید ببینی تیپ شخصیتیت چطوره 

ازینکه تو خونه باشی و کار مفیدت کلاس و باشگاه رفتن باشه راضی هستی یا دلت بودن تو اجتماع رو میخواد 

واقعا هرکی یجوره. هرکاری هم بده بستون داره. یچیزی از دست میدی و چیزی به دست میاری

خواهر من خونه داره و همیشه وقتی یه خانم شاغل میبینه تو دلش غبطه میخوره بهش. از طرفی هم الان عادت کرده به راحت تر بودن. 

همون منم از خدامه با این که مدرک کارشناسی دارم ولی هیچ علاقه ای ب کار کردن ندارم خانه داری دوست دارم

من با ارشد نشستم تو خونه. ولی متاسفانه شوهم دوس دارع بیرون کار کنم😐

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من بودم کارمیکردم . چون اگه یه روزی یه چیزی شد نزنه تورم بعد من خودم نمیتونم به خودم اجازه بدم کسی بهم پول بده  باید پول خودم باشه . اینا نظرات من برای خودم بود تو اگه با. همه چیز ادکیی خب کارنکن ولی اگه دوست داری کارکن

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...