2777
2789

قشنگا سلام. بچه هاتون موقع عصبانیت داد میزنن؟مثلا چیز پرت کنن؟یا بلند بلند حرف بزنن؟طبیعیه؟یا نه اینجوری انگار پرخاشگره؟تعداد تکرارش مثلا در هفته یکی دو بار

بله طبیعیه متاسفانه پسر من از مهد یاد گرفته در مقابل کوچکترین شرایط نامساعد مارو میزنه هرکاری هم میکنم از سرش نمیوفته

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من ک دوسالو 5 ماهشه اینجوریه دقیقا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بله

سن ۴تا۶ سال

نشون دادن سریع و خشن واکنش

یاد گیری دفاع از حقشون

باید اروم باهشون رفتار کنید

نه کتک نه تنبیه

ارامش

تا دوره طی بشه و از سرشون بیوفته

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

امروز انقدر گریه کردم… سر اینکه پنکیک میخواست گفتم صبر کن آماده کنم، چنان داد زد گفت نمیخوام انگار آب یخ ریختن روم😭😭😭آخه خودم خیلی آرومم انتظار نداشتم اینجوری داد بزنه بچم.ماشینشم پرت کرد😞ولی ۹۰٪اوقات بچه اروم و خوش اخراقیه شکر خدا. امان از اون ده درصد

بله سن ۴تا۶ سال نشون دادن سریع و خشن واکنش یاد گیری دفاع از حقشون باید اروم باهشون رفتار کنید ن ...

خیلی اروم رفتار میکنم. آخه بدبختی مهدکودکشونم چند بار منو خواسته گفته تو کلاس یهو داد میزنه😞ازون موقع که از طرف مهد اینجوری حرف زدن حساس تر شدم 😞

ای وای خواهشا رویه ات رو عوض کن بچه داره الگو میگیره ازت. من خودم ارومم بچم اینجوری میکنه میترسم🫠

دست خودم نیس عصبی ام داد میزنم سرش 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش