2777
2789

هنگ کرده 

روشن میکنی روی ی برنامه ای بزنی ، هنگ میکنه بالا نمیاره بعدش باز خاموش میشه دوباره روشن میشه 😐😐 

گوشیشم شیائومی ردمی ۹ اع  

علتش چیه؟ 

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حافظه پنهان برنامه هاش پر شدن

اخه وقتیم روشن میشه نمیشه اصلا کاری کرد باعاش 

تا میای بری ی برنامه ای حذف کنی یا حرکتی بزنی هنگ میکنه درجا خاموش میشه 

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅 
نمیدونم از چیه. ولی ری استارت کنی درست میشه

اصلا خاهر تا روشن میشه که مثلن بری حافظشو کم کنی هنگ میزنه درجا خاموش میشه

هنگ کرده احتمالن حافظش پر شده 

اره 

اما خوب امون نمیده حافظشو کم کنیم تا الان فقد تونسیم برنامهاشو حذف کنیم و نشده ب پوشها بریم 

سریع درجا هنگ میزنخ خاموش میشه

اره  اما خوب امون نمیده حافظشو کم کنیم تا الان فقد تونسیم برنامهاشو حذف کنیم و نشده ب پوشها بر ...

اره متوجه ام خودش میره داخل برنامه ها میاد بیرون دوباره میره جای دیگ 

حتما باید ببرین تعمیرات موبایل

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
اره متوجه ام خودش میره داخل برنامه ها میاد بیرون دوباره میره جای دیگ  حتما باید ببرین تعمیرات ...

نه اصلا نمیره جایی روشن میکنیم میخوایم تا بریم تو ی برنامه ایست میکنه خاموش میشه برنامه رو هم بالا نمیاره 

اره فک کنم فقد همینجا باید رف