2777
2789
عنوان

به نظرتون عروسی برم؟؟

217 بازدید | 17 پست

پسرعموم دو سه روزه فوت شده  مرد بزرگ و سرشناسی بود همه ی اقوام شوهرم اومدن فاتحه حالا جمعه آینده عروسی پسرخاله شوهرمه گفته نمیام ولی شوهرم میگه زشته من میرم تو هم بیا ولی نرقص بچه ها هم اصرار میکنن مامان تو رو خدا بریم نمیدونم برم بشینم یه گوشه زشته؟؟خوانواده شوهرم نمیگن پسر عموش مرد اومد عزوسی؟؟البته کلا خانواده ما عزا نمیگیرن رسممون نیست ولی بعد ده روز زشت نیست؟؟البته پیش خانواده شوهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هام چی؟؟

اونا رو با شوهرت و مادرشوهر و خواهر شوهرت اینا بفرست برن ، گناه دارن طفلیا ، خودت نرو 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم زشته نرو به همسرت بگو عروسی که بدون لباس و آرایش نمیشه  این کارا م بکنی بری خوب نیست به ه ...

دلم برا بچه هام میسوزه یکساله عروسی نرفتیم حالا دقیق تو این موقع....بعدش میدونم که خونواده خودم ناراحت نمیشن چون رسم عزا نداریم ولی خونواده شوهرمو نمیدونم چی فکر کنن

مادرشوهرم فوت شده فقط خواهرشوهرامن که اعتباری بهشون نیست 

نمیدونم والا، اگه بزرگن و میتونن مراقب خودشون باشن که بفرستشون برن اگه هم کوچیکن ، بجای عروسی همون شب ببرشون رستوران بهشون شام بده و سرشونو گرم کن تا بی خیال عروسی بشن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃