2777
2789

سلام به همه،میشه منوراهنماییم کنید انقدر دنبال دکترگشتم برای جراحی،وسواسی شدم نمیتونم انتخاب کنم،بینیم غضروفی وباکسی شکله،دکتررجایی ونادریان قبول نکردن عملم کنن،بین دکتررضاکریمی،خوانساری نیا،سلطانیفر و طاهری نیا موندم،کسی تجربه ای داره؟خواهشا تبلیغ پزشک نکنید ممنون میشم

سلام سلطانی فر نرفتی ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

سلام سلطانی فر نرفتی ؟

سلام،نه درموردش خیلی خوب نشنیدم،پیش خوانساری نیا رفتم گفت کارمن نیست برو پیش دکتراعتمادی،یه کارت چسبونده بود رو میزش هرکی میرفت میگفت ازاین کارت عکس بگیر کارش خوبه برو پیشش،بعدمن پیج اینستاشو نگاه کردم اصلا اسمی از دکتراعتمادی توش نبود نوشته بود جراحان بینی،راستش اعتماد نکردم،رفتم پیش رضاکریمی گفت بینی پرکاری داری ولی خوب میشه دیگه پیش کریمی نوبت گرفتم ایشالا که خوب دربیاد ماه دیگه عمل دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.