منو پسرخاله م ۴ سال باهم بودیم یبار دعوا کردیم من ی شهر دیگه بودم وقتی برگشتم با دختر عموش نامزد کرده بود🥲🥲
من بلاکش نکروم چون دیگه پیامی نمیدادیم اون بعضی وقتا پیام میداد حالمو میپرسید ولی اصلاااا حرف برگشت ب رابطه نمیزدیم من حتی یبارم پیامش ندادم ههفته ای دوهفته ای یبار پیام میداد دختر خاله مغرور چطوره ....
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474